meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

What is new volgens meetings.nl

Bekijk snel de nieuwe Top Deals en pak hier jouw voordeel mee. Bijvoorbeeld de herfstbreak bij Hotel Ernst Sillem Hoeve, bij het vuur van een oliedrum. Een hele leuke actie is ook de promotiekorting bij Stadhuys Gouda bij het afhuren van de gehele locatie. Of wat dacht je van vergaderen bij Park Inn By Radisson Amsterdam Airport en krijg een gratis High Tea! Bij de Rijtuigenloods krijg je 35% korting op locatiehuur ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan.

Deze maand is er een actie met de Efteling, voor bijeenkomsten vanaf 50 personen ontvang je nu twee entree tickets t.w.v. 72 euro! Kijk maar eens!

Bij meetings.nl zijn er diverse nieuwe locaties aangemeld. Een aantal van de nieuwste aanmeldingen op meetings.nl zijn:

Cocody Partycentrum
Novotel Amsterdam Schiphol Airport
RuimteUtrecht
OKS Vergadercentrum Amersfoort
Brasserie Herengracht Muiden
Theater en Congrescentrum De Meervaart Amsterdam
Meetinoffice Woerden  
North Sea Jazz Club Amsterdam zie onderstaande foto




Nieuwsflitsen:

Industrieele Groote Club krijgt Boutique Hotel
De Koninklijke Industrieele Groote Club aan de Dam in Amsterdam gaat deels verhuizen naar andere verdiepingen in het gebouw. Op de vrijgekomen etages wil pandeigenaar Ivy Group een boutique hotel realiseren. Op de tweede etage worden deze maand nog vier nieuwe banquet zalen in gebruik genomen. De vier nieuwe ruimten komen in een deel van het pand dat sinds 2010 leeg stond. Richard Francke, directeur Koninklijke IGC: ‘Het is geen kwestie van verhuizen, maar we beginnen echt opnieuw. We merken nu al dat nationale en internationale opdrachtgevers de ruimten graag willen reserveren. Het is een prachtige uitbreiding op de al aanwezige monumentale zalen.’

Hotel Ernst Sillem Hoeve renoveert grote zaal
Hotel Ernst Sillem Hoeve heeft in de zomerperiode De Wagenzaal gerenoveerd. Het is een stijlvolle zaal geworden voor een zakelijke bijeenkomst of een feestelijke gelegenheid. Alexander Huften, directeur van Hotel Ernst Sillem Hoeve, is zeer enthousiast over het resultaat: “De Wagenzaal is naast Het Koetshuis het paradepaardje van ons hotel. De jonge en talentvolle architect Rinse Blasé heeft goed de balans gevonden tussen eigentijds en traditioneel, gecombineerd met de kenmerkende warme uitstraling van de Ernst Sillem Hoeve. Met de nieuwste laserbeamer voldoet de zaal aan de technische wensen van de huidige markt.” Hotel Ernst Sillem Hoeve heeft 20 vergaderzalen en 85 hotelkamers.

Rotterdam krijgt nieuw lifestyle hotel Room Mate
In Rotterdam wordt eind volgend jaar een nieuw lifestyle hotel geopend. Het hotel komt in een monumentaal pand op de kop van Zuid in Rotterdam en wordt onderdeel van de Spaanse hotelketen Room Mate. In het hotel komen 217 kamers en verschillende vergaderruimtes. Ook komt er een parkeergarage. Tijdens de verbouwing wordt er het oude karakter van het gebouw gewaarborgd. Wel worden er een paar verdiepingen aan het pand toegevoegd. Het pand is gelegen aan de Wilhelminakade en diende ruim honderd jaar geleden als opslagruimte voor onder meer noten en thee. Het hotel in Rotterdam wordt het tweede Room Mate-hotel in Nederland. Er is al een vestiging in Amsterdam.

 

Bron nieuwsflitsen: Congreswereld



 

 



In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek