meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

Actie Postillion

september

Sta je voor de uitdaging om een groot evenement te organiseren centraal gelegen in Nederland moet zijn?
Bij Postillion Hotel in Bunnik, centraal gelegen in Nederland, heb je de beschikking over de vernieuwde multifunctionele zaal, geschikt voor 1500 personen.

Korting voor meetings.nl
Voor de lezers van de nieuwsbrief van meetings.nl bieden we 5% eind factuurkorting aan op boekingen voor de hele maand oktober 2015 in Postillion Hotels Nederland. Dit geldt voor alle vestigingen en voor iedere groepsgrootte. (Deze actie is geldig vanaf 1 - 31 oktober 2015) Boek nu snel!

Het Postillion Hotel is eenvoudig te bereiken, centraal gelegen in Nederland en pal aan de A12. Er zijn gratis parkeerplaatsen en de centrale ligging maakt het een ideale locatie voor gasten vanuit heel Nederland. Naast de perfect gelegen locatie, zorgen onze speciaal getrainde medewerkers ervoor dat de begeleiding gedurende de gehele dag vlekkeloos verloopt. Van persoonlijke ontvangst tot aan technische ondersteuning.

Brainfood om een dip tegen te gaan
Brainfood zal je misschien denken? Brainfood is een zorgvuldig samengesteld assortiment hapjes die de welbekende dip tijdens een congres of vergadering tegen gaat. Postillion Hotels biedt een uitgebreide selectie Brainfood. Gedurende de dag bieden wij gezonde energiehapjes aan zodat iedereen scherp en alert kan blijven. Daarnaast beschikt Postillion Hotel Utrecht Bunnik over een prachtige binnentuin welke ingezet kan worden als lunch en diner ruimte, of als extra meetingruimte. Dit geeft een perfecte afwisseling aan de diversiteit van de locatie! 

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek