meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

What is new volgens meetings.nl

Bekijk snel de nieuwe Top Deals en pak hier jouw voordeel mee. Reserveer een meeting bij Hotel Mijdrecht Marickenland en ontvang gratis een kamer upgrade. Bij Kameryck kun je Vintage vergaderen in je eigen hutje in de wei. Vergaderen in de stad? Bij NH Conference Centre Den Haag is elke 10e persoon gratis! Bij reserveringen die plaatsvinden tussen 24 juli en 30 augustus ontvang je 20% korting op de totale eindfactuur bij Kasteel Huize Harmelen! Een compleet arrangement bij Het Oude Stadhuys Gouda of het Oude Magazijn in Amersfoort nu maar €49,50 per persoon! 

Bij meetings.nl zijn er diverse nieuwe locaties aangemeld. Een aantal van de nieuwste aanmeldingen op meetings.nl zijn:

Villa Rietvink Laren (zie foto hieronder)
Hotel de Leijhof Oisterwijk 
Conference Center High Tech Campus Eindhoven
Van der Valk Hotel Zaltbommel A2
Adam Events Amsterdam 
Museumplein Limburg Kerkrade

Nieuwsflitsen:

Apollo Hotels opent Meeting & Event Centre aan de Vinkeveense Plassen
Per 1 september opent Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam het naastgelegen Meeting & Event Centre Vinkeveen. Het wordt een grote multifunctionele ruimte van 1200 m2 met schuifbare industriële panelen en hierdoor geschikt voor ieder type evenement, vergadering of training. Het gebouw heeft een eigen entree met ontvangstruimte en 170 parkeerplaatsen. De begane grond is een indrukwekkende ruimte van circa 400 vierkante meter met een atrium van 10 meter hoogte. De hoge ramen geven een stroom aan daglicht en het uitzicht op de Vinkeveense plassen wordt maximaal benut. Het Event Centre krijgt een terras van 300 vierkante meter en ligt direct aan het water met 29 ligplaatsen voor boten. Op de eerste verdieping komen 10 subzalen van 25 tot 50 vierkante meter.

Verbouwing Hotel Arena nagenoeg voltooid
De verbouwing van Hotel Arena in Amsterdam Oost is op 1 september voltooid. Het hotel is uitgebreid met een nieuwe hotelvleugel (inclusief 16 nieuwe kamers), café-restaurant Park, creatieve meeting en eventstudio’s. Het hotel is gevestigd in het monumentale St. Elisabeth Gasthuis in het bruisende Amsterdam Oost. Na dienst te hebben gedaan als wees- en gasthuis werd de locatie begin jaren tachtig in gebruik genomen als jeugdhostel. Onder leiding van Paul Hermanides ontwikkelde het budget hotel zich tot een luxueuze toplocatie, wat resulteerde in een viersterren beoordeling in 2009. Het nieuwe uiterlijk van het hotel start een volgende fase in de bruisende geschiedenis van het hotel.

Nieuwe hotelkamers Landgoed Huize Bergen gereed
De 39 nieuwe hotelkamers van Landgoed Huize Bergen in Vught zijn klaar om gasten te ontvangen.De locatie beschikt nu in totaal over 105 hotelkamers en is naast hotel met 20 zalen tevens een locatie voor conferenties, vergaderingen en feesten. Het centraal gelegen landhuis vormt het hart van het landgoed. Voor de zakelijke reiziger is het hotel een ideale uitvalsbasis net buiten het centrum van ’s-Hertogenbosch. Zeer goed bereikbaar via de A2, parkeren is gratis en de sfeervolle Salon vormt een ongedwongen plek voor zakelijke ontmoetingen.

Meer mogelijkheden met uitbreiding van Madurodam Events
Na ruim twee jaar overleg heeft Madurodam toestemming gekregen om zo’n 0,7 hectare uit te breiden. Met een uitbreiding in het vooruitzicht worden er niet alleen meer attracties gebouwd, maar zullen er ook meer mogelijkheden worden gecreëerd op het gebied van zakelijke evenementen. Momenteel biedt Madurodam diverse zalen aan die geschikt zijn voor onder meer grote evenementen zoals congressen en diners. Vorig jaar onderging het miniatuurpark een verbouwing waarbij er nieuwe ruimten werden gecreëerd voor workshops.

Bron nieuwsflitsen: congreswereld

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek