meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

What is new volgens meetings.nl

Bekijk snel de nieuwe Top Deals en pak hier jouw voordeel mee. Reserveer een meeting bij Hotel Mijdrecht Marickenland en ontvang gratis een kamer upgrade. Bij Kameryck kun je Vintage vergaderen in je eigen hutje in de wei. Vergaderen in de stad? Bij NH Conference Centre Den Haag is elke 10e persoon gratis! Bij reserveringen die plaatsvinden tussen 24 juli en 30 augustus ontvang je 20% korting op de totale eindfactuur bij Kasteel Huize Harmelen! Een compleet arrangement bij Het Oude Stadhuys Gouda of het Oude Magazijn in Amersfoort nu maar €49,50 per persoon! 

Bij meetings.nl zijn er diverse nieuwe locaties aangemeld. Een aantal van de nieuwste aanmeldingen op meetings.nl zijn:

Superstudios Heerlen
Hotel de Leijhof Oisterwijk 
Conference Center High Tech Campus Eindhoven
Van der Valk Hotel Zaltbommel A2
Adam Events Amsterdam (zie foto hieronder)
Museumplein Limburg Kerkrade

Nieuwsflitsen:

Hilton Rotterdam: yoga en powerfood voor vergaderaars
Hilton Rotterdam introduceert het Meet with Purpose-concept. Bedrijven kunnen voortaan gezonde extra’s boeken bij een vergadering, congres of een event. Het gaat bijvoorbeeld om een yogales of een gezonde lunch met powerfood en sappen. Het Hilton Rotterdam lanceerde het gezonde vergaderen op Global Wellness Day, 10 juni 2017. ‘Het nieuw concept is een aanvulling op het huidige meetings,- incentives-, congressen- en eventsaanbod. We doen dit om meetings meer eco-bewust te maken en de gezondheid van de meetingdeelnemers extra aandacht te geven,’ aldus hotelketen Hilton.

Custom made Dinner in Motion voor bedrijven
Dinner in Motion is hét digitale restaurant dat zich afgelopen winter in de kop van ‘The Wall’ vestigde langs de A2. Bezoekers zitten aan een lange tafel en krijgen gedurende de show de meest waanzinnige beelden te zien die samen met een 7-gangen-menu zorgen voor een unieke beleving die al je zintuigen laat prikkelen. Het concept is niet alleen geschikt voor de particuliere bezoeker, maar juist ook voor zakelijke aangelegenheden. En omdat daar steeds meer vraag naar is, heeft Dinner in Motion nu ook speciaal voor de zakelijke markt een product ontwikkelt: Corporate Dinner in Motion. De Corporate variant geeft je de mogelijkheid om alles te personaliseren naar een bedrijfsdiner inclusief custom-made content.

Uber nu ook beschikbaar bij aankomsthallen Schiphol
Het is nu ook mogelijk om direct voor de aankomsthallen op Schiphol in te stappen in Uber-taxi's. Dit is mogelijk nu partner-chauffeurs van uberX sinds deze week toegang hebben gekregen tot de rijbaan bestemd voor besteld vervoer naast de taxibaan. Eerder al kregen chauffeurs van UberBLACK toestemming om gebruikers voor de aankomsthallen op te pikken. Uber draagt hiermee naar eigen zeggen bij aan meer duidelijkheid en overzichtelijkheid voor de reizigers die vanaf Schiphol een rit willen bestellen. Op Schiphol zijn opdringerige taxironselaars een groot probleem. De service is tot stand gekomen na een nieuwe samenwerking tussen Uber en Schiphol Transfer Assistance. Gebruikers die opgehaald worden bij de aankomsthallen betalen per rit 2,50 euro extra om gebruik te kunnen maken van de rijbaan.

Bron nieuwsflitsen: congreswereld

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek