meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

The Student Hotel Amsterdam City

Het Parool keert terug op de Wibautstraat

U heeft waarschijnlijk al gehoord dat de Wibautstraat de stad Amsterdam revolutioneert. Met initiatieven als ‘The Knowledge Mile’ verandert de toegangsstraat van de stad in één van Europa’s meest vooruitlopende sociaal-maatschappelijk- & ondernemende hubs. Met onze hybride hotelformule The Student Hotel, bar-restaurant The Pool & onze nieuwste flexibele co-working werkspots Collab, hebben wij een belangrijke bijdrage aan deze trend geleverd.

We gaan nu een stap verder met onze nieuwste grootschalige event ruimte van de Wibautstraat, Het Parool Theater. Een volledig uitgerust hightech auditorium met 150 zitplaatsen of 250 gasten in een cocktail set-up. Samen met de huidige ruim 280 hotel suites, 160 private parkeer plekken, 4 state of the art classrooms, 5 designer meeting rooms en full cateringservices, vormt The Student Hotel Amsterdam City daarmee de ideale plek voor conferenties, workshops, lezingen, events, multimediapresentaties en meer. Gemakkelijk te bereiken vanaf de ring en op steenworpafstand van het centrum van Amsterdam.

Stukje uit het Parool:

Na dertien jaar keert Het Parool weer terug in de Wibautstraat. Dit keer niet met de redactie en drukkerij, maar als naamgever van een donderdagmiddag onthulde evenementenlocatie. Sinds de jaren zeventig huisde de krant op nummer 31, voordat het ruim dertig jaar later naar de huidige locatie op de Jacob Bontiusplaats verhuisde. Sinds augustus 2015 zit The Student Hotel in het pand in de Wibautstraat gevestigd. Het auditorium van The Student Hotel wordt donderdag 18 mei omgedoopt tot Het Parooltheater. In de ruimte vinden straks onder meer congressen, workshops, debatten en theatervoorstellingen plaats. Dankzij een elektronisch uitschuifbare tribune is er plaats voor 150 personen.

       

Nieuwsgierig geworden? Stuur een mail naar info@meetings.nl of bel naar 055-5786511.

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek