meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

Kasteel Huize Harmelen

Waarom zou je vergaderen in Kasteel Huize Harmelen?

De afgelopen 14 jaar hebben wij honderden nieuwe locaties voorbij zien komen; in alle soorten en maten en in iedere prijsklasse. Daar zaten hele mooie locaties tussen, verspreid over het hele land. Keuze genoeg dus.

Maar ga je je zoekgebied verkleinen tot midden Nederland, met name de Randstad, dan vallen er velen af. En ben je op zoek naar een authentieke locatie met rust, privacy en karakter gelegen in het prachtige Groene Hart van Nederland, dan blijft er maar heel weinig over. Dan springt  Kasteel Huize Harmelen eruit.

En dan …. Ga je alleen voor de prijs of ook voor de kwaliteit en rendement?

       

Natuurlijk ga je ook voor kwaliteit en rendement. Een meeting buiten de deur moet anders zijn dan een meeting op kantoor. Daar zit je veelal in een onpersoonlijke en zakelijke setting en in veel situaties zie je dat ook weer terug bij de vele vergaderlocaties die er te boeken zijn.

Niet bij ons! Een vergaderlocatie moet iets teweeg brengen en direct al bij binnenkomst zul je gegrepen worden door de sfeer van ons bijna 800 jaar oude pand. Originele gewelven die je zullen bekoren en waar je voorzien wordt van alle gemakken en benodigdheden en waar de culinaire verzorging en service op hoog niveau staat zonder dat deze stijf en geforceerd overkomt. Aan kwaliteit doen wij geen concessies. Loop gerust gedurende de hele dag door binnen in onze keuken, zie wat wij voor jullie klaarmaken en welke ingredienten wij gebruiken.

Wij als eigenaren, beiden afkomstig uit het bedrijfsleven, hebben indertijd heel veel vergaderlocaties in binnen- en buitenland mogen bezoeken en ervaren. Zelden gingen wij huiswaarts met een gevoel van verfrissing en vernieuwing, teweeggebracht door de locatie, de omgeving of de verzorging. Daarom wisten wij vanaf het begin: “dat moet anders, dat moet beter”. Wij zijn iedere dag blij onze gasten te mogen ontvangen in Kasteel Huize Harmelen en dragen ons steentje bij middels Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

  

Na een sessie in Huize Harmelen loop je de deur uit met de ervaring en het besef dat de algehele setting gedurende de dag voor een groot deel heeft bijgedragen aan het resultaat. En dat is toch wat je wil?

Kortom, vergaderen kun je tegenwoordig overal maar indien je iets bijzonders wenst kies je voor Kasteel huize Harmelen. Je bent van harte welkom!

Ron Jessurun & Anita Siebelink - Kasteel Huize Harmelen

Klik hier om een aanvraag te plaatsen bij Huize Harmelen: https://www.meetings.nl/locaties/kasteel_huize_harmelen_6874/details 

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek