meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

What is new volgens meetings.nl

Bekijk snel de nieuwe Top Deals en pak hier jouw voordeel mee. Bij Bilderberg de Keizerskroon in Apeldoorn ontvang je een cadeaubon van LaDress en is er een leuke korting op het vergaderarrangement boekbaar. 

Bij meetings.nl zijn er diverse nieuwe locaties aangemeld. Een aantal van de nieuwste aanmeldingen op meetings.nl zijn:

Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg (zie onderstaande foto)
Huize Koningsbosch Bakkum
Pulitzer Amsterdam
De Hall Burgerei en Zakenlui Woerden
Apollo Hotel Breda City Centre
Thon Hotel Rotterdam
Het Ketelhuis Landgoed de Grote Beek Eindhoven 
Congres- En Vergadercentrum de Aker Putten
Fort Lent 
De Marktkantine Amsterdam 

Nieuwsflitsen:

Postillion opent congrescentrum in Amsterdam
De Nederlandse congres-hotelier Postillion opende onlangs zijn achtste vestiging, de eerste in Amsterdam. Het is een deelopening, waarbij alvast het congrescentrum in gebruik wordt genomen. Binnenkort start de bouw van de bijbehorende hoteltoren. Postillion Amsterdam is gevestigd in de Kauwgomballenfabriek op de Omval in Amsterdam-Oost, een bedrijventerrein dat rap wordt herontwikkeld tot woon- en werkwijk. De ingang, lobby, bar en keuken van het nieuwe congrescentrum zijn gevestigd in het bestaande gebouw van de voormalige Maple Leaf-kauwgomfabriek, met op de eerste verdieping het vergadercentrum dat maximaal elf vergaderzalen telt. Achter het complex is een nieuw multifunctionele zalencentrum gebouwd, dat plaats biedt aan maximaal 1500 bezoekers.

Hotel van Oranje, Autograph collection wint twee prestigieuze prijzen
Hotel van Oranje, Autograph collection heeft kort na elkaar twee prestigieuze prijzen in de wacht gesleept. Bij de ‘World Luxury Hotel Awards’ werd het hotel uitgeroepen tot Luxury Beach Resort 2016. Luxury Travel Guide riep Hotel van Oranje uit tot ‘Luxury Beach Hotel 2017’. Slechts drie andere hotels in ons land waaronder het vijfsterren Hotel De l’Europe in Amsterdam kregen een dergelijke erkenning maar wel in andere categorieën. De tweede prijs, die in de wacht werd gesleept, is de uitverkiezing tot ‘Luxury Beach Hotel of the year 2017’. Deze werd uitgereikt door Luxury Travel Guide, een wereldwijd opererende hoog aangeschreven reisorganisatie.

Congrescentrum Bouw & Infra Park beste evenementenlocatie van 2016 in de regio
Vrijdag 4 november werd bekend dat het congrescentrum op het Bouw & Infra Park in Harderwijk de award ‘Beste Evenementenlocatie van 2016’ in de regio heeft gewonnen. Karlien Lodewijk, coördinator marketing en communicatie van Bouw & Infra Park: ‘We zijn ontzettend trots dat we zoveel stemmen hebben gekregen, dit is echt een waardering van onze gasten. Nu willen we natuurlijk ook de landelijke verkiezing winnen. Stemmen kan nog tot 31 december via www.besteevenementenlocatievanhetjaar.nl/stem!’ De award wordt 23 januari 2017 uitgereikt tijdens het Meetings Business Event op Slot Zeist.

Bron nieuwsflitsen: congreswereld

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek