meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

What is new volgens meetings.nl

Bekijk snel de nieuwe Top Deals en pak hier jouw voordeel mee. Bij Bilderberg de Keizerskroon in Apeldoorn ontvang je een cadeaubon van LaDress en is er een leuke korting op het vergaderarrangement boekbaar. 

Bij meetings.nl zijn er diverse nieuwe locaties aangemeld. Een aantal van de nieuwste aanmeldingen op meetings.nl zijn:

KNVB Campus Zeist
Landgoed Wolfslaar Breda zie onderstaande foto
De Polderkamer Stolwijk
Sir Albert Hotel Amsterdam
Sir Adam Hotel Amsterdam
Park Hotel Amsterdam
Lokaal39 Leiden 

Nieuwsflitsen:

Opening van nieuwe multifunctionele RAI parkeergebouw
Luid toeterend openden klanten, bouwers, relaties, medewerkers en buren onlangs gezamenlijk het nieuwe parkeergebouw van RAI Amsterdam. In een jaar tijd is aan de ringweg A10 een imposant nieuw gebouw verrezen. Het dertig meter hoge, acht-laags parkeergebouw van de RAI met kenmerkende ‘wokkels’ heeft een multifunctioneel karakter. De eerste etage is in dubbele hoogte uitgevoerd en staat in directe verbinding met de omliggende hallen. Daardoor is deze etage ook te gebruiken als evenementruimte van 2.800 m2.

Hilton the Hague introduceert nieuw concept: Mindful Meetings
Vanaf heden kan men bij Hilton The Hague verschillende ‘healthy’ extra’s boeken bij een vergadering, congres of event. Het hotel introduceert ‘Mindful Meetings': een nieuw concept ter aanvulling op het huidige meetings,- incentives-, congressen- en eventsaanbod. Zo is er de mogelijkheid om bij de boeking van bijvoorbeeld een vergadering, ook een yogales of business energizer in te plannen, of een speciale gezonde lunch met powerfood en juices. Het nieuwe concept wordt geïntroduceerd in het kader van de strategie van Hilton Worldwide om meetings meer eco-bewust te maken en de gezondheid van de meetingdeelnemers extra aandacht te geven.

Het NBC Congrescentrum lanceert 4K projectiedecor
Na de succesvolle introductie van het 3D projectiedecor in 2015, heeft het familiebedrijf in Nieuwegein dit jaar een nieuw technologisch hoogstandje neergezet: 4K projectie met bijbehorend 4K decor in de Grand Hall van het NBC. Met de aanwinst van de nieuwe projectiemogelijkheden is het NBC de eerste congres- en evenementenlocatie in Nederland met permanente 4K projectie. Het bijbehorende decor staat op vaste basis in de Grand Hall en heeft een totale oppervlakte van ruim 184 m². Het geprojecteerde beeld is zo’n 4 keer scherper dan HD en zorgt voor een unieke en haarscherpe beleving op uw event.

Bron nieuwsflitsen: congreswereld

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek