meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

What is new volgens meetings.nl

Bekijk snel de nieuwe Top Deals en pak hier jouw voordeel mee. Bij Bilderberg de Keizerskroon in Apeldoorn ontvang je een cadeaubon van LaDress en is er een leuke korting op het vergaderarrangement boekbaar. 

Bij meetings.nl zijn er diverse nieuwe locaties aangemeld. Een aantal van de nieuwste aanmeldingen op meetings.nl zijn:

KNVB Campus Zeist
Landgoed Wolfslaar Breda
De Polderkamer Stolwijk
Sir Albert Hotel Amsterdam
Sir Adam Hotel Amsterdam
Park Hotel Amsterdam
Lokaal39 Leiden zie onderstaande foto

Nieuwsflitsen:

Honderdjarig Schiphol wordt Koninklijk
Aan Schiphol is ter gelegenheid van haar honderdjarig bestaan (19 september 2016) het predicaat ‘Koninklijk’ toegekend. In het nieuwe logo van de Royal Schiphol Group prijkt voortaan een gouden kroontje. Johan Remkes, commissaris van de Koning in Noord-Holland overhandigde aan Jos Nijhuis, president-directeur van Schiphol Group, de officiële documenten: een afschrift van de Koninklijke Beschikking en een oorkonde. Dit geeft Schiphol het recht om de naam Koninklijk te voeren en de Koninklijke Kroon in het logo op te nemen. Schiphol Group heet voortaan Royal Schiphol Group en het nieuwe logo is voorzien van een gouden kroontje. Ook de letters ‘Group’ zijn goud in het nieuwe logo. Nijhuis noemde de koninklijke status voor Schiphol vanmiddag ‘een enorme eer en een kroon op het werk van alle werknemers.’

Hilton Rotterdam gaat gebruikte zeepjes recyclen
Hilton Rotterdam gaat als eerste hotel in Nederland gebruikte zeepjes recyclen. Dit in samenwerking met de organisatie Clean the World. Clean the World is een maatschappelijke onderneming met de missie om hotelafval te verminderen op stortplaatsen. De organisatie verzamelt gebruikte zeepjes van al meer dan 4.000 hotels en resorts. De zeepjes en andere hygiëneproducten worden ontsmet en verdeeld in ontwikkelingslanden. Sinds 2009 zijn er meer dan 29 miljoen zeepjes van Clean the World verspreid over 99 landen. ‘Wij zijn ontzettend trots op onze samenwerking met Clean the World en om hiermee te kunnen bijdragen aan de zeeprecycling en verbetering van de hygiëne’, aldus Karin van den Berg, general manager Hilton Rotterdam. Samen met 500 andere Hilton-hotels heeft Hilton Rotterdam een overeenkomst getekend met Clean the World, waardoor de keten de grootste hotelpartner is geworden.

Steigenberger maakt milieuvriendelijke meetings mogelijk
Duitse hotelketen Steigenberger gaat het zogenaamde ‘Green Meeting’-programma in al haar Europese vestigingen per direct invoeren. Dit houdt in dat gasten die meetings organiseren in één van de hotels, dit op milieuvriendelijke wijze kunnen doen. Niet alleen zijn de conferenties op deze manier carbonneutraal, ook is het geserveerde eten organisch en wordt het verbouwd door plaatselijke boeren. Daarnaast zijn de drankjes fair trade, waterflesjes multifunctioneel en is de rest van het materiaal bij de conferentie gerecycled.

Bron nieuwsflitsen: congreswereld

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek