meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

Best Western hotels

Met meer dan 60 hotels in Nederland en België biedt Best Western volop flexibele mogelijkheden voor zakelijke gasten. Zowel voor zakelijke overnachtingen als voor vergaderingen en bijeenkomsten. Geen verborgen kosten, beamer altijd inclusief, uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, altijd gratis wifi, en ga zo maar door!
Best Western levert graag maatwerk aan voor ieder type bijeenkomst.

Een greep uit ons aanbod:

Best Western Plus Grand Winston Rijswijk / Den Haag ****
In Rijswijk, makkelijk te bereiken vanaf Den Haag en Delft (ook met het openbaar vervoer). Het hotel biedt 252 luxe hotelkamers en zes vergaderzalen met state-of-the-art faciliteiten (geschikt voor groepen tot 250 personen).

Best Western Premier Kasteel De Vanenburg Putten **** 
Een authentiek 17e-eeuws landgoed biedt je alle mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten in stijl. Je relaties worden gastvrij en culinair verzorgd in een oase van rust. Een prachtige locatie met 17 zalen voor zowel een kleinschalige bijeenkomst als een groot congres.

Best Western Plus City Hotel Gouda ****

Prachtig gelegen aan de Gouwe, op enkele minuten loopafstand van het historische centrum van Gouda. Het hotel biedt vele faciliteiten en beschikt over zalen die geschikt zijn voor bijeenkomsten, feesten en partijen. Een aantal van deze zalen grenst aan de mooie binnentuin. Parkeren kan in de parkeergarage onder het hotel. Terecht, één van onze Tripadvisor Certificate of Excellence winnaars!

Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel ****
Gelegen in een verrassend parkachtige, groene omgeving, vlakbij snelwegen A13 en A20 tegenover Rotterdam-The Hague Airport. De uitstekende bereikbaarheid, goede (eigen) parkeergelegenheid, moderne faciliteiten en flexibele vergadermogelijkheden maken het een top vergaderlocatie met internationale uitstraling.

Best Western Plus Berghotel Amersfoort  ****
Berghotel Amersfoort biedt faciliteiten van topkwaliteit en is gevestigd op een absolute A-locatie: de Amersfoortse berg. In de 16 zalen is veel mogelijk. Met een capaciteit tot ruim 220 personen kun je hier terecht voor je vergadering, productpresentatie of bijeenkomst. Compleet met WiFi en meetingkit. En parkeerplaatsen zijn er genoeg!

Best Western Plus Hotel Haarhuis Arnhem ****
Vergaderen tegenover het nieuwe Centraal Station in Arnhem! Het hotel biedt 9 zalen met een capaciteit van 2 tot 440 personen, allen voorzien van daglicht en met uitzicht op het CS. In het centrum met uitstekende parkeergelegenheid en eenvoudig te bereiken met, hoe kan het ook anders, het openbaar vervoer. 

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek