meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

De 5 coolste hoofdkantoren om in te werken

Denk jij dat je bij een gaaf bedrijf werkt met een hypermodern kantoor? Dan heb je de volgende vijf hoofdkantoren zeker nog nooit gezien! Deze werkgevers hebben het onderste uit de kan gehaald om de werkomgeving zo aangenaam mogelijk te maken en een fijne sfeer te creëren. Deze ondernemingen overtroffen al onze verwachtingen! Kijk je met ons mee?

1.Airbnb

Airbnb kennen we allemaal als beruchte verhuursite, maar wat we niet wisten is dat hun hoofdkantoor even berucht is.. om het design. In het gebouw wordt een strak en modern design gecombineerd met natuurlijke, rustieke elementen waardoor je je midden in de natuur waant. En waar kan je nou beter tot creatieve ideeën komen dan in een natuurlijke omgeving die anticipeert op flexwerken. Elke ruimte heeft zijn eigen design, net zoals elk huis op de website van Airbnb.

       

2.TripAdvisor

De bedrijven in de reisbusiness blijken erg creatief te zijn in hun aankleding. Al eerder bespraken we dat Airbnb een gaaf hoofdkantoor heeft, maar ook TripAdvisor mag er wezen. Een reisthema in het interieur van een reissite lijkt misschien niet zo origineel maar geloof ons, het hoofdkantoor van TripAdvisor is dit zeker weten wel! Met duizenden foto’s creëerden ze een unieke wereldkaart, reiskoffers worden door het hele gebouw ingezet als bijzettafel, en het prachtige atrium doet medewerkers dromen van hun volgende reis. En ook TripAdvisor heeft de natuur naar binnen gehaald met een verticale tuin.

       

3.Dropbox

Dropbox is een online opslagservice en kiest, in tegenstelling tot Airbnb en TripAdvisor, niet voor een natuurlijke maar een industriële aanpak die helemaal bij het bedrijf past. Industrieel roept vaak kille en drukkende gevoelens op maar dit hebben ze weten te vermijden. Het minimalistische interieur is een reflectie van hun efficiënte dienstverlening waarbij opvallende metalen en donkere tinten worden gecombineerd met unieke bakstenen muren en houten vloeren.

        

4.Red Frog Events

Red Frog Events zal niet bij iedereen bekend zijn maar het is het brein achter een hele hoop zeer succesvolle Amerikaanse festivals. Ze hebben één van de meest creatieve kantoren die we ooit gezien hebben, maar dat mag ook wel met al die out-of-the-box concepten die worden bedacht voor de festivals. Schrik niet, maar het kantoor is een boomhut! De creatieve werknemers kunnen zich er uitleven op glijbanen en klimwanden. Oh, en vergaderen doen ze in tenten!

        

5.Wieden+Kennedy

Wieden+Kennedy is een groot reclamebureau, en bij reclamebureau’s zijn ze over het algemeen niet vies van wat creatief design. Het kantoor is minimalistisch en praktisch ingericht, maar de echte publiekstrekker is de enorme, massieve, ronde trap die je naar de zevende verdieping brengt. Hier vind je een groene oase waar de werknemers tot rust kunnen komen en heerlijk kunnen brainstormen in een zuurstofrijke omgeving onder de zon.

        

En? Wat vond je van al deze indrukwekkende werkplekken? Lijkt het jou wel wat of heb je toch liever een gewoon kantoor? Wij zouden het in elk geval wel weten!

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek