meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

TOBACCO Theater

TOBACCO Theater is een industriële evenementenlocatie in het centrum van Amsterdam. In dit voormalige tabaksveilinghuis ontmoeten en versterken cultuur, creativiteit en bedrijfsevenementen elkaar voortdurend. TOBACCO Theater is een groots, fris en industrieel vormgegeven locatie met uitzonderlijke aandacht voor details in alle negen zalen. Dit geheel gemoderniseerde stadsmonument bevindt zich in de bekendste cultuur- en theaterstraat van Amsterdam: de Nes 75.

Uw meeting in een theater. Dat is nog eens een mooi affiche! U straalt hiermee durf, creativiteit en de internationale groot-stedelijkheid van Amsterdam uit! Vanaf het Centraal Station loopt u binnen tien minuten naar de Nes. Parkeergarages op zeer korte afstand (o.a. Bijenkorf, Waterlooplein en Stopera) maar ook rondvaartboten en trams stoppen op 30 meter van ons theater!

Geweldig voor buitenlandse gasten om de combinatie te maken van een rondvaart en een internationaal Theaterdiner in TOBACCO Theater. Wij zijn hiermee uniek in Amsterdam!

Met een vlakke vloeroppervlakte van 200m2 is de grote Theaterzaal zeer geschikt voor productpresentaties, conferenties en meetings. De zaal beschikt over een automatisch verduisteringssysteem en heeft alle moderne apparatuur in huis om uw meeting tot een groot commercieel succes te maken.

Daarna een diner of borrel? Onze Chef kok Marc Rewinkel (gewaardeerd met een Bib Gourmand) laat u graag genieten van zijn kookkunsten en wilt u zelfs op Michelin niveau bij ons dineren dan kan dat ook. De twee Michelin sterren kok Ron Blaauw heeft zich exclusief verbonden aan het TOBACCO Theater.

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek