meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

What is new volgens meetings.nl

Bekijk snel de nieuwe Top Deals en pak hier jouw voordeel mee. Bij Park Plaza Amsterdam Airport krijg je nu 15% korting op de eindfactuur. Bij Pullman Eindhoven Cocagne ontvang je voor boekingen tussen 1 april en 1 september een Iphone 6! 

Bij meetings.nl zijn er diverse nieuwe locaties aangemeld. Een aantal van de nieuwste aanmeldingen op meetings.nl zijn:

Inview Amsterdam
Apollo Hotel de Beyaerd Hulshorst
Drijfveer - Duurzaam vergaderen op het water Almere
Crane Hotel Faralda Amsterdam
Supernova Jaarbeurs Utrecht
Media Plaza Jaarsbeurs Utrecht
Jaarbeurs Meetup Utrecht
Beatrix Theater Jaarbeurs Utrecht
Blend Amsterdam zie onderstaande foto

Nieuwsflitsen:

Chassé Theater groeit op zakelijk gebied
Zakelijk gezien kijkt het evenemententeam van Chassé Theater terug op een positief jaar. Het aantal zakelijke evenementen liep op van 70 naar 80 . Het theater ontving dit seizoen 350.000 bezoekers waarvan 38.000 zakelijke bezoekers. “Er is een groei naar grotere evenementen te bemerken. Men vraagt weer eerder beschikbaarheid aan en ook de adviserende rol van de organisatiebureaus in de keuze voor de meest geschikte locatie wordt weer beter zichtbaar”, aldus Jacqueline Verschoor van het Chassé Theater in Breda. “Theaters zijn uitermate geschikt om zakelijke evenementen te houden, met name omdat men gewend is aan complexe draaiboeken en grote stromen mensen”, zegt Verschoor. "Zakelijke evenementen vormen een steeds groter onderdeel van de bedrijfsvoering van theaters. Dit is noodzakelijk in tijden van laagconjunctuur, bevriezing van lokale en daling van landelijke subsidies, maar ook logisch gezien de vaak gunstige ligging, ruime parkeergelegenheid, professionaliteit en uitstraling die de meeste theaters van origine hebben".

De Pier krijgt vergunning voor pop-up hotelkamers
De Pier in Scheveningen heeft de vergunning rond voor de bouw van dertien pop-up hotelkamers. Naar verwachting opent het hotel deze zomer de deuren. ‘In ieder geval voor de duur van vijf jaar’, aldus algemeen directeur Herman Smit. Begin dit jaar werden de plannen al gemeld. Tegenover Den Haag FM zegt de algemeen directeur: ‘Als je je bedenkt dat je boven de zee kunt slapen met het mooiste uitzicht, dan is een hotel een logisch vervolg voor de Pier.’ Ook meldt hij dat het hotel twee soorten kamers krijgt. In totaal dertien kamers, met onder het Noordereiland vijf kamers in boutique-stijl. Gasten gaan voor een overnachting tussen 250 tot 300 euro per nacht betalen.

NH Den Haag verwelkomt Holland Hal
NH Den Haag heeft haar vergader- en evenementencapaciteit fors uitgebreid. In het onlangs verbouwde WTC The Hague is het hotel nu de exploitant van onder meer de 520 m2-tellende Holland Hal, die plaats biedt aan 500 gasten in theateropstelling. Hiermee biedt het hotel nu in totaal dertien multifunctionele ruimtes voor meetings, events, congressen en seminars, waarbij de gasten gebruik kunnen maken van alle overige faciliteiten van het hotel en het WTC. NH Den Haag groeit hiermee uit tot één van de grootste vergaderhotels van de Hofstad.

Bron nieuwsflitsen: congreswereld

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek