meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

What is new volgens meetings.nl

Bekijk snel de nieuwe Top Deals en pak hier jouw voordeel mee. Bij Park Plaza Amsterdam Airport krijg je nu 15% korting op de eindfactuur. Bij Pullman Eindhoven Cocagne ontvang je voor boekingen tussen 1 april en 1 september een Iphone 6! 

Bij meetings.nl zijn er diverse nieuwe locaties aangemeld. Een aantal van de nieuwste aanmeldingen op meetings.nl zijn:

Inview Amsterdam zie onderstaande foto
Drijfveer - Duurzaam vergaderen op het water Almere
Doubletree by Hilton Amsterdam Ndsm Wharf 
Bilderberg Hotel De Bovenste Molen Venlo 
Bilderberg Landgoed Lauswolt Beetsterzwaag
Bilderberg Château Holtmühle Tegelen
Bilderberg Grand Hotel Wientjes Zwolle
Bilderberg Parkhotel Rotterdam
Bilderberg Garden Hotel Amsterdam

Nieuwsflitsen:

Nhow Rotterdam opent nieuwe ruimte voor meetings 
In nhow Rotterdam is onlangs een nieuwe meetings & events ruimte geopend, the Loft genaamd.
Het congrescentrum bevindt zich op de zesde verdieping en profiteert van natuurlijk daglicht met een bijzonder uitzicht over de Erasmusbrug en de skyline van Rotterdam. Door de enorme belangstelling voor nhow Rotterdam als meetings- en eventlocatie, was er snel behoefte aan nog meer ruimte.
The Loft kenmerkt zich door 700 m2 flexibele ruimte met een rauwe, industriële uitstraling en een spectaculair uitzicht. The Loft heeft een capaciteit tot 500 gasten en kan helemaal custom-made worden ingericht door middel van de verschuifbare wanden, de mobiele barren, state-of-the art AV-faciliteiten en uiteraard een hoogstaand F&B-aanbod.

Chris Luken verkoopt Hotelketen Fletcher
Hotelketen Fletcher Hotels is verkocht aan het zittende management Rob Hermans, Edwin van Heteren, investeerder NIBC Bank en Luxemburgse hotelinvesteerder Xead Group. Alle hotels alsmede het onroerend goed maken onderdeel uit van de transactie. Oprichter Chris Luken neemt afscheid van zijn bedrijf. Alle betrokkenen zijn verheugd dat het bedrijf in Nederlandse handen blijft en haar groeipad kan vasthouden. ‘Dit was voor ons een mooie kans om dit unieke bedrijf te kopen en daarmee de continuïteit te waarborgen. Voor het personeel, de gasten en het bedrijf verandert er dus weinig, omdat het management zeer bekend is met het bedrijf en door de overname de huidige strategie kan blijven volgen’, aldus ceo Rob Hermans. Hermans is al 15 jaar topman van het hotelbedrijf. Oprichter Chris Luken neemt afscheid van zijn bedrijf. De voormalig Van der Valk ober bedacht in 1994 ‘De Hotelbon’ en kocht drie jaar later zijn eerste eigen hotel op Texel wat hij vernoemde naar zijn hond ‘Fletcher’. Inmiddels telt het bedrijf 73 hotels in Nederland met bijna 4000 kamers.

WTC The Hague ingrijpend vernieuwd
De ingrijpende metamorfose van het World Trade Center The Hague is nagenoeg afgerond. Zo is de voormalige entreehal omgebouwd tot een multifunctionele congreszaal voor ruim 500 personen, waarmee Den Haag een congreszaal rijker is. Daarnaast is de hoofdingang verplaatst naar de Prinses Beatrixlaan, waar nu in de markante, nieuwe lobby een 21 meter hoge roltrap, koffiebar, sushirestaurant, trendy bar-brasserie, mini-supermarkt en fitness- en wellnesscentrum te vinden zijn. Met het vernieuwde WTC The Hague beschikt Den Haag over een veelzijdige business hotspot waar ontmoeten, werken, ontspannen en verbinden centraal staan.

Bron nieuwsflitsen: congreswereld

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek