meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

What is new volgens meetings.nl

Bekijk snel de nieuwe Top Deals en pak hier jouw voordeel mee. Boek jouw bijeenkomst bij de Efteling en ontvang twee entree tickets gratis! Wij verloten in samenwerking met Studio's Aalsmeer tickets voor de Brooklyn Nights. Of wat dacht je van picknicken tijdens jouw meeting, dat kan bij Ernst Sillem Hoeve! Bij Meetinoffice Woerden krijg je 10% korting op de arrangementsprijs en een gratis lekkernij uit de streek! Bij Pullman Eindhoven Cocagne ontvang je voor boekingen tussen 1 april en 1 september een Iphone 6! 

Boek nu je vergadering voor april of mei bij Kameryck (Utrecht) en je mag gratis gebruik maken van de Pitch&Putt.

Bij meetings.nl zijn er diverse nieuwe locaties aangemeld. Een aantal van de nieuwste aanmeldingen op meetings.nl zijn:

Business Center Kaap Noord Amsterdam
Withuishof Maastricht
Bilderberg


Nieuwsflitsen:

Arena en Jaz Hotel vormen de perfecte combi 
Op de eerste lentedag van 2016 waren de Amsterdam Arena en het Jaz Hotel in the City gastheren voor de tweede Samen Kansen Borrel van het jaar. De Amsterdam Arena blijft altijd weer verrassen en is natuurlijk veel meer dan een voetbaltempel met uitgebreide mogelijkheden voor elk evenement en congres. Jaz in the City is een gloednieuw hotel gelegen tussen de Arena en de ZiggoDome met een zeer innovatief hotelconcept. Na een perfecte ontvangst, volgde de plenaire sessie over het Amsterdam ArenA Innovation Center, hét kennis- en innovatiecentrum in Nederland op het gebied van slimme en duurzame steden. General manager van het Jaz in the City hotel, Joost van Beek nam het gezelschap daarna mee in zijn visie op de hotellerie.

De Bonte Wever in Assen investeert in event- en congrescentrum
De toevoeging van 78 nieuwe hotelkamers, twee restaurants, een lobby, Grand Café, recreatieruimte, een nieuwe entree, een multifunctionele congres- en evenementenlocatie en meerdere (vergader)zalen moet van de multifunctionele evenementenlocatie De Bonte Wever een stevige speler maken in de noordelijke event- en congresmarkt. Door de realisatie van een nieuwe multifunctionele locatie van 900m2 voor 5000 gasten heeft De Bonte Wever straks twee grote zalen beschikbaar voor beurzen, concerten, festivals, sportieve evenementen en meer. Door de realisatie van een nieuw congrescentrum boort De Bonte Wever een markt aan die zij tot nu toe nog niet actief heeft benaderd. De nieuw te realiseren multifunctionele congreszaal biedt straks alle gemakken die een zakelijke gast zoekt. In totaal biedt het complex straks 12 zalen in alle gewenste formaten en opstellingen. De investering die de gehele uitbreiding met zich meebrengt bedraagt 11 miljoen euro.

5 Vergaderhamers voor compleet vernieuwde vergader- en congreslocatie Hotel Van der Valk Sassenheim-Leiden
Na een uitgebreide inspectie ontving Hotel Van der Valk Sassenheim-Leiden de hoogst mogelijke onderscheiding voor congres- en vergaderaccommodaties in Nederland: 5 vergaderhamers. Ab de Bruijn, directeur Van der Valk Sassenheim-Leiden: “Eind 2015 is ons hotel volledig verbouwd en uitgebreid met 16 multifunctionele congres- en vergaderzalen. Bij alles wat we doen, staat de beleving van onze gasten centraal. Dat we nu deze kwaliteitserkenning ontvangen, daar zijn we als team ontzettend trots op.”

Bron nieuwsflitsen: congreswereld

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek