meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

What is new volgens meetings

Bekijk snel de nieuwe Top Deals en pak hier jouw voordeel mee. Boek jouw bijeenkomst bij de Efteling en ontvang twee entree tickets gratis! Een hele leuke actie is ook de korting voor de dinnershow; Brooklyn Nights. Of wat dacht je van picknicken tijdens jouw meeting, dat kan bij Ernst Sillem Hoeve! Bij Meetinoffice Woerden krijg je 10% korting op de arrangementsprijs en een gratis lekkernij uit de streek! Bij Pullman Eindhoven Cocagne ontvang je voor boekingen tussen 1 april en 1 september een Iphone 6! 

Boek nu je vergadering voor april of mei bij Kameryck (Utrecht) en je mag gratis gebruik maken van de Pitch&Putt.

Bij meetings.nl zijn er diverse nieuwe locaties aangemeld. Een aantal van de nieuwste aanmeldingen op meetings.nl zijn:

Luno Kitchen Hilversum
De Clinge Conferentieoord-groepsaccommodatie Zeegse
Droom! Beuningen
Van der Valk Hotel Hilversum- De Witte Bergen
Kernwasser Wunderland Freizeitpark Gmbh Kalkar
Moma&co Amsterdam 
Westcord Hotel de Veluwe Garderen
Hampshire Boshotel Overberg zie onderstaande foto
Castellum Hoge Woerd Utrecht  

Nieuwsflitsen:

Samenwerking OCEANDIVA en nhow Rotterdam biedt vele mogelijkheden
Rotterdam kan haar naam als MICE-stad pur sang steviger verankeren door de samenwerking tussen de evenementenlocaties van OCEANDIVA en nhow Rotterdam hotel. Deze gouden combinatie maakt het mogelijk om evenementen tot 1.500 gasten te organiseren in het centrum van Rotterdam. Het partnership voegt vele mogelijkheden toe aan het huidige aanbod voor de nationale en internationale markt.

Fletcher neemt Mercure Hotel Den Haag Leidschendam over
Sinds 1 april functioneert het Mercure Hotel Den Haag Leidschendam onder de Fletcher vlag. Het hotel ligt nabij het centrum van Den Haag en beschikt over 96 kamers, 7 vergaderzalen, een culinair à la carte restaurant genaamd Chiparus, een gezellige bar en een fitnessruimte. Verder beschikt het 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag over een ruim terras met uitzicht over een fraaie waterpartij. Het luxe hotel is goed te bereiken vanuit de grote steden Den Haag, Leiden en Rotterdam en de luchthavens Schiphol en Rotterdam The Hague Airport.

Noordwijk en Hotels van Oranje akkoord over nieuwbouw
De Hotels van Oranje en de gemeente Noordwijk hebben een akkoord bereikt over nieuwbouw aan de Noordwijkse boulevard. Met het plan voor uitbreiding van de hotel- en congresfaciliteiten en de nieuwbouw van circa 100 appartementen en penthouses, is een investering van ruim €100 miljoen euro gemoeid. De eigenaren van de hotels, Bram Mol en Charles de Boer, zijn verheugd dat de kogel eindelijk door de kerk is en de economie van Noordwijk hiermee wordt versterkt. ‘Na vijf jaar van plannen maken, overleg, dialoog en vertraging kunnen we nu eindelijk aan de slag.’

Bron nieuwsflitsen: congreswereld

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek