meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

Carlton President

The Place 2 Meet!

Carlton President is een luxe 4 sterren hotel, centraal gelegen nabij de A2, station Maarssen en slechts enkele autominuten van het centrum van Utrecht. Het 164 kamer tellende hotel met een goede bereikbaarheid en bruisende setting, is dé ideale ontmoetingsplek voor jouw meeting en overnachting. Persoonlijke aandacht en flexibele service staat bij ons centraal. Gasten worden persoonlijk ontvangen, begeleid en uitgezwaaid. We verwelkomen de dagvoorzitter van een bijeenkomst en samen zorgen we ervoor dat de dag perfect verloopt. Het banqueting team verlengt deze persoonlijke aandacht en service naar de deelnemers om de perfecte werkomgeving te creëren. Dat is waar Carlton President het onderscheid in maakt.

We zijn er trots op dat we met onze vergader- en conferentie-faciliteiten uiteenlopende plannen, teams of ambities een stuk verder brengen. Dankzij onze service kom je volledig toe aan (net)werken, trainen of presenteren. Waar ben je naar op zoek? Een volledig gefaciliteerde conference room voor een boardmeeting, een intieme zaal voor een productlancering of een vergaderlocatie voor een brainstorm? Wij hebben de ruimte die bij jouw meeting of conferentie past.

De 9 multifunctionele zalen in het hotel worden gebruikt door een breed scala aan bedrijven uit zowel binnen- als buitenland. Bij Carlton President kun je kiezen uit zalen vanaf 2 personen tot en met 350 deelnemers. Elke zaal in het hotel biedt vele zakelijke mogelijkheden. De grootste zaal van 265 m2 biedt een vierkante ononderbroken vergaderruimte en een 6 meter hoog plafond voor de ultieme conferentie bestemming. We bedienen een breed scala aan klanten, zoals trainingsbureaus, corporates, kennisevenementen en congressen. Een mooie zaal met veel daglicht is bijvoorbeeld onze congreszaal van 16 m2 zonder pilaren, die lekker compact en vierkant is voor veel interactie.

De diversiteit aan mogelijkheden bij Carlton President vraagt om een enthousiast en betrokken team. Elke aanvraag wordt met zorg behandeld en offertes worden op maat gemaakt. Zijn er last-minute wijzigingen van het event of wil je (technische) assistentie tijdens je vergadering of meeting? We nemen, ook op de dag zelf, het werk uit handen en zullen er alles aan doen om de dag soepel te laten verlopen. Naast creativiteit speelt flexibiliteit dan ook een grote rol.

Gasten kunnen gebruik maken van onze 250 gratis parkeerplaatsen, Premium WiFi, Business Centre met printfaciliteiten en ontspanning in Leisure Centre inclusief wellness met whirlpool, sauna en Turks stoombad. Neem voor een uitstekend ontbijt, lunch en diner in informele sfeer plaats in de Garden Brasserie. Ons FoodBook, met een uitgebreide selectie aan internationale gerechten, vervult alle culinaire wensen op elk moment van de dag.

We kijken uit naar je komst!

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek