meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

What is new volgens meetings.nl

Bekijk snel de nieuwe Top Deals en pak hier jouw voordeel mee. Boek jouw bijeenkomst bij de Efteling en ontvangen twee entree tickets gratis! Een hele leuke actie is ook de korting voor de dinnershow; Brooklyn Nights. Of wat dacht je van vergaderen bij Park Inn By Radisson Amsterdam Airport en krijg een gratis High Tea! Bij Meetinoffice Woerden krijg je 10% korting op de arrangementsprijs en een gratis lekkernij uit de streek!

Als je bij NBC Congrescentrum een bijeenkomst boekt voor de maanden februari, maart of april krijg je er een Nespresso koffiemachine gratis bij. 

Bij meetings.nl zijn er diverse nieuwe locaties aangemeld. Een aantal van de nieuwste aanmeldingen op meetings.nl zijn:

073 Meeting Company Den Bosch 
De Clinge Conferentieoord-groepsaccommodatie Zeegse
De Fabrique Utrecht
Van der Valk Hotel Hilversum- De Witte Bergen
Kernwasser Wunderland Freizeitpark Gmbh Kalkar
Moma&co Amsterdam zie onderstaande foto
Westcord Hotel de Veluwe Garderen
Hampshire Boshotel Overberg
Castellum Hoge Woerd Utrecht  

Nieuwsflitsen:

Van der Valk Hotels & Restaurants opent hotel in Amsterdam
Eind 2017 opent Van der Valk Hotels haar eerste vestiging in Amsterdam. Het hotel opent haar deuren aan de Joan Muyskensweg, bij knooppunt Amstel, waar de A2 en de A10 kruisen. Het nieuw te bouwen hotel bestaat uit 206 kamers en ruime congres- en wellness faciliteiten. Het hotel krijgt 135 parkeerplaatsen en ligt op 500 meter loopafstand van metrostation Overamstel, centraal gelegen ten opzichte van de Rai, Arena en Schiphol. Per boot wordt het hotel ook bereikbaar via het terras aan het water met aanlegsteiger.

Rode Hoed heeft vergaderzaal op het water
De Rode Hoed en Canal Company bieden nu ook zaalhuur aan de grachten van Amsterdam met de zogenaamde Grachtenzaal. Met haar oude schuilkerk en zes kleinere break-out rooms in drie grachtenpanden exploiteert de Rode Hoed haar achtste zaal op het water met een authentieke rondvaartboot van Canal Company, omgedoopt tot de Grachtenzaal. De gasten ervaren in de Grachtenzaal een deel van hun evenement in de Rode Hoed op het water van de Keizersgracht. De Grachtenzaal kan worden gebruikt als bijzondere break-out room, VIP ruimte en bijvoorbeeld voor een gezellige borrel na een dag vergaderen.

TeKa Groep breidt uit met Huize Randenbroek
Het monumentale Huize Randenbroek in Amersfoort is eigendom geworden van de TeKa Groep. Het pand wordt geschikt gemaakt voor onder meer zakelijke bijeenkomsten. Timo Kruft, directeur: ‘Het is een fantastisch pand in een schitterende omgeving én ligt centraal in Nederland. Met de openstelling kunnen we een extra toevoeging geven aan het prachtige opgeknapte park en zijn we trots dat we Huize Randenbroek in een nieuwe fase kunnen brengen’. Het 17e-eeuws landhuis is een rijksmonument met een bijzondere geschiedenis. Het huis heeft een middeleeuwse oorsprong, maar is vooral verbonden met de naam van Jacob van Campen, Nederlands beroemde bouwmeester. Hij bewoonde het landhuis in de 17e eeuw en liet hier zijn sporen na.

Theater Orpheus organiseert Giro business event
Op 6 mei gaat de openingsrit van de Giro d’Italia langs theater Orpheus. Orpheus biedt in dit kader ondernemers een exclusieve mogelijkheid aan om de Giro d'Italia van zeer dichtbij te beleven. Naast VIP-boxen wordt er voor de zakelijke gasten ook een speciale tribune naast het parcours gebouwd; het Giro VIP-arrangement - te boeken vanaf vijf personen - zit bomvol met dergelijke exclusieve extra’s. Het programma, dat compleet in het teken staat van wielrennen, wordt de aankomende weken in etappes bekendgemaakt. Er zijn al ruim 300 kaarten verkocht en er is plek voor 400 gasten.

Bron nieuwsflitsen: congreswereld

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek