meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

Ontdek het nieuwe NH Utrecht

Dit jaar bestaat NH Utrecht 45 jaar. Ter ere van deze mijlpaal zijn alle 276 kamers en publieke ruimten gerenoveerd. Het resultaat mag er zijn! Het hotel is gelegen in het hart van de stad en beschikt over 31 vergaderruimtes met een capaciteit tot wel 240 personen. Ideaal om een vergadering of evenement te organiseren!

NH Utrecht ligt vlakbij het centraal station, conferentiecentrum Jaarbeurs en het Beatrix theater. Ook ligt het op loopafstand van het historische centrum van de stad. Het hotel is met 21 verdiepingen een van de hoogste gebouwen van Utrecht en heeft daarom een schitterend uitzicht.

Gedurende het afgelopen jaar is het hotel gerenoveerd. Het prachtige resultaat is te zien in onderstaande afbeeldingen. Naast de 276 kamers van het hotel zijn ook de publieke ruimten vernieuwd.

De bar is de hele dag geopend en voorziet je na een lange dag vergaderen van een breed assortiment aan cocktails. Daarnaast is er op de begane grond een restaurant met een menu vol heerlijke internationale gerechten. Door de ligging en faciliteiten dient NH Utrecht als de perfecte ontmoetingsplaats voor alle zakelijke doeleinden!

 

 

 

 

 

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek