meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

What is new volgens meetings.nl

Bekijk snel de nieuwe Top Deals en pak hier jouw voordeel mee. Bijvoorbeeld de herfstbreak bij Hotel Ernst Sillem Hoeve, bij het vuur van een oliedrum. Een hele leuke actie is ook de promotiekorting bij Stadhuys Gouda bij het afhuren van de gehele locatie. Of wat dacht je van vergaderen bij Park Inn By Radisson Amsterdam Airport en krijg een gratis High Tea! Bij de Rijtuigenloods krijg je 35% korting op locatiehuur ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan.

Als je bij NBC Congrescentrum een bijeenkomst boekt voor de maanden februari, maart of april krijg je er een Nespresso koffiemachine gratis bij. 

Bij meetings.nl zijn er diverse nieuwe locaties aangemeld. Een aantal van de nieuwste aanmeldingen op meetings.nl zijn:

De Brouwerij Amsterdam zie onderstaande foto
SocietyM Schiphol
Novotel Amsterdam Schiphol Airport (opening op 29 december 2015)
Vergaderkunst Arnhem
Good2Connect Plaza Hilversum
Bazaar of Ideas Den Haag
Theater en Congrescentrum De Meervaart Amsterdam
Meetinoffice Woerden
North Sea Jazz Club Amsterdam 

Nieuwsflitsen:

MeetingReview introduceert de Review App
Met de Review App kunnen locaties gasten tijdens het bezoek aan de locatie eenvoudig en direct een review schrijven. Het reviewformulier kan bijvoorbeeld worden getoond op mobiel, tablet en laptop. Met de tablet in de hand of een laptop op de balie kunnen gasten direct aan de slag. “Met nog 1 maand te gaan voor het verkrijgen van minimaal 10 reviews voor de Nationale Meeting Award 2015 bieden we nu nog meer gemak", aldus Robert Spakman (initiatiefnemer MeetingReview).
Naast gemak is ook aandacht besteed aan de fun-factor. De reviewer geeft een score door het aantal sterren te slepen in het formulier. Een leuk kadootje voor alle deelnemers die enthousiast zijn over zakelijke reviews in de meeting- & eventbranche.

Jaarbeursplein in Utrecht krijgt een 4-sterren Amrâth hotel 
Er komt een 4-sterren Amrâth hotel op het Jaarbeursplein. Bovenop het hotel komt een woontoren met appartementen. In 2018 start de bouw van het complex. Het Jaarbeurshotel komt op de onderste 7 verdiepingen. Het hotel wordt een luxe vier sterren hotel met een full service aanbod. Naast de 275 hotelkamers biedt het hotel restaurants, een bar, diverse zalen, een fitness ruimte en mogelijk een wellness centrum en hotelshops.

Regardz breidt klantenservice uit met WhatsApp
Regardz, aanbieder van vergader- en congreslocaties door heel Nederland, breidt haar klantenservice uit met WhatsApp. Klanten die vragen hebben over een locatie, een reservering of iets anders, kunnen door middel van WhatsApp direct contact opnemen met de organisatie. ‘We vinden het belangrijk om op een laagdrempelige manier in contact te zijn met onze klanten en gasten’ aldus Luc van Bussel, CEO van Regardz Hospitality Group. ‘Dit is juist een van de voordelen van WhatsApp. Als iemand nu dus een vraag, opmerking of klacht heeft, kan dit heel eenvoudig direct via WhatsApp doorgegeven worden. We zijn de de eerste in de branche die dit aanbieden.’

Bron nieuwsflitsen: congreswereld

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek