meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

What is new volgens meetings.nl

Bekijk snel de nieuwe Top Deals en pak hier jouw voordeel mee. Bijvoorbeeld de herfstbreak bij Hotel Ernst Sillem Hoeve, bij het vuur van een oliedrum. Een hele leuke actie is ook de promotiekorting bij Stadhuys Gouda bij het afhuren van de gehele locatie. Of wat dacht je van vergaderen bij Park Inn By Radisson Amsterdam Airport en krijg een gratis High Tea! Bij de Rijtuigenloods krijg je 35% korting op locatiehuur ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan.

Bij meetings.nl zijn er diverse nieuwe locaties aangemeld. Een aantal van de nieuwste aanmeldingen op meetings.nl zijn:

Manicorganiclab zie onderstaande foto
SocietyM Schiphol
Novotel Amsterdam Schiphol Airport
RuimteUtrecht
OKS Vergadercentrum Amersfoort
Brasserie Herengracht Muiden
Theater en Congrescentrum De Meervaart Amsterdam
Meetinoffice Woerden  
North Sea Jazz Club Amsterdam 

Nieuwsflitsen:

Vernieuwd Postillion Hotel uitgebreid met congreszalen
De afgelopen maanden heeft een flinke verbouwing plaatsgevonden in Postillion Hotel Utrecht Bunnik. Ooit werd hier de eerste vestiging van Postillion Hotels geopend, toen nog onder de naam MotoResto. Nu heeft het moderne business hotel, dat volledig is gerenoveerd in 2010, een extra metamorfose ondergaan. Met name de congreszalen zijn uitgebreid, waardoor Postillion Hotel Utrecht Bunnik nu een capaciteit biedt voor 1500 personen.

NH Hotel Group wint Best Global Hotel Group Award
NH Hotel Group is tijdens de World Hospitality Awards 2015 in Parijs uitgeroepen tot 'Best Global Hotel Group'. Deze Grand Prix is toegekend voor de onderscheidende wijze van opereren van de keten. Tijdens de awardceremonie ontving NH Hotel Group ook de award voor 'Best Initiative in Sustainable Development and Corporate Social Reponsibility' voor de Hotels with a Heart campagne, waarin de bijna 400 hotels van de keten kamers beschikbaar stellen voor families die een zware tijd doormaken.

Mercure hotel Amsterdam wint World Luxury Hotel Award
Het Mercure hotel Amsterdam Centre Canal District heeft een World Luxury Hotel Award gewonnen. Het hotel won in de categorie 'Luxury City Hotel'. De awards zijn uitgereikt met als doel om hotels te stimuleren om hun dienstverlening verder te verbeteren en op die manier hotelgasten het nog meer naar de zin te maken. De awards zijn uitgereikt op basis van stemmen van hotelgasten. Hotelgasten konden hun mening geven over de service en de geboden faciliteiten tijdens het verblijf in het hotel. Het Mercure Hotel Amsterdam Centre Canal District ligt aan de Prinsengracht in Amsterdam en bestaat uit negentien 17e eeuwse wevershuisjes.

Vergaderen in een historisch treinrijtuig
Recentelijk is het historische treinrijtuig De Jules, naast het Centraal Ketelhuis in Amersfoort, in gebruik genomen. Een bijzondere ruimte welke inzetbaar is als subruimte of als trouwzaal. Bedrijven en bruidsparen hebben nu nog meer mogelijkheden voor een bijeenkomst of bruiloft in het Centraal Ketelhuis en het naastgelegen Oude Magazijn. De Jules komt uit 1926 en is van Nederlandse makelij. Het was een van de eerste elektrische treinen van de NS.

Bron nieuwsflitsen: congreswereld

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek