meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

What is new volgens meetings.nl

augustus

Bij meetings.nl zijn er diverse nieuwe locaties aangemeld. Kijk snel bij de Top Deals en pak hier jouw voordeel mee. Bijvoorbeeld de voorjaarsactie bij Bilderberg Hotel de Keizerskroon, met een arrangement van Sisi. Een hele leuke actie is ook het scherpe vergaderarrangement bij Landgoedhotel Vennendal. Of wat dacht je van vergaderen bij ’t Paviljoen met een gratis lunchbreak in Ouwehands Dierenpark. Bij Hotel Oud London kun je dineren in het donker met je collega’s.

Deze maand is er actie in het teken van de warme nazomer in Noordwijk, bij Hotel Alexander, kijk maar eens!

Een aantal van de nieuwste aanmeldingen op meetings.nl zijn:

Hotel Merlinde Breda
Venweide Valkenswaard
De Ruimte inspirerend vergaderen Breda
Hoeve Sparrendam Hoevelaken
Het Bakhuis Nijmegen
Droom van Zwolle



Het Oude Kantongerecht Apeldoorn


Nieuwsflitsen:

W Amsterdam opent in september
W Hotels Worldwide maakt 21 september haar debuut op Nederlandse bodem met de opening van het langverwachte W Amsterdam, dat gehuisvest is in twee bekende gebouwen achter het Paleis op de Dam: het voormalige Rijkskantoorgebouw voor Geld- en Telefoonbedrijf (PTT) – het ‘Exchange-gebouw’ en de voormalige KAS Bank, nu het ‘Bankgebouw’. W Amsterdam krijgt 238 hotelkamers inclusief 21 suites, drie WOW Suites en twee royale Extreme Wow Suites (de Presidentiele Suite in de stijl van W Hotels.. Gasten kunnen hun hoteldeur openen met SPG Keyless: volgens Starwood het eerste systeem ter wereld waarmee hotelgasten hun smartphone of Apple watch kunnen gebruiken als sleutel. Hierdoor zijn ‘keycards’ overbodig. W Amsterdam beschikt tevens over 414 vierkante meter aan ultramoderne vergader- en evenementruimte met drie Great Rooms.

Antropia bespaart eventmanager tijd en geld
Bij het organiseren van een evenement of congres komt veel kijken. Niet voor niets staat de eventmanager al jaren in de TOP 10 van meest stressvolle jobs ter wereld. Antropia biedt uitkomst. Dankzij speciale samenwerkingsverbanden kan Antropia namelijk extra services tegen gereduceerd tarief aanbieden. Services als deelnemersregistratie, video livestream, interactieve workshops en nog veel meer. Net als de brandweerman, piloot en politieagent staat de eventmanager al jaren in de TOP 10 van de meest stressvolle jobs ter wereld volgens carrier website CareerCast.com. Het bedenken en realiseren van een evenement of congres kost nu eenmaal veel tijd en energie. De locatiekeuze vormt een belangrijk onderdeel. Antropia is zich als cultuur- en congrescentrum hiervan bewust. Naast een uitstekende bereikbaarheid, een biologische keuken en een duurzame manier van ondernemen wil Antropia zich onderscheiden door écht mee te denken met de eventmanager. Is er bijvoorbeeld gedacht aan een goede fotograaf? Een pittige videoteaser ter promotie van het evenement? Of een digitaal verslag in magazinevorm dat het evenement daags erna in woord en beeld verslaat? 



Amersfoort heeft de schoonste hotels
Hotels in Amersfoort behalen nationaal gezien de beste hygiënecijfers. Dat meldt het boekingsportaal Hotel Info op basis van meer dan 2 miljoen beoordelingen van internationale hotelgasten. Amersfoortse hotels scoren gemiddeld een 8,6 en laten daarmee Den Haag (8,4) en Den Bosch (8,4) achter zich. Daarmee is Amersfoort naast Beste Hotelstad (Trivago) nu ook de Schoonste Hotelstad. Amersfoort scoort nationaal en internationaal steeds beter. Zo liet de Telegraaf recent weten dat Amersfoort op plek 8 in de top 10 stedentrips staat en wordt Amersfoort door bezoekers van TripAdvisor hoog gewaardeerd als 1 van de 10 beste bestemmingen in Nederland. Trivago publiceerde eerder dit jaar een bericht waarin Amersfoort bovenaan de ranglijst van hotelsteden is komen te staan: ‘De beste Nederlandse hotelstad van 2015 is Amersfoort. Hotels in Amersfoort hebben samen de hoogste gemiddelde beoordeling van Nederland.’


Bron nieuwsflitsen: Congreswereld

 

 

 

 

 

 

 

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek