meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

What is new volgens meetings.nl

juli

Bij meetings.nl zijn er diverse nieuwe locaties aangemeld. Kijk snel bij de Top Deals en pak hier jouw voordeel mee. Bijvoorbeeld de voorjaarsactie bij Bilderberg Hotel de Keizerskroon, met een arrangement van Sisi. Een hele leuke actie is ook het scherpe vergaderarrangement bij Landgoedhotel Vennendal. Of wat dacht je van vergaderen bij ’t Paviljoen met een gratis lunchbreak in Ouwehands Dierenpark. Of de geweldige Beach Summer Deal bij het Alexander Hotel in Noordwijk. Ook bij Theater Orpheus - Apeldoorn is er lentevoordeel op zaalhuur in de maanden mei en juni.

Deze maand is er actie op hoog niveau in Rotterdam, kijk maar eens!

Een aantal van de nieuwste aanmeldingen op meetings.nl zijn:

Het Oude Kantongerecht in Apeldoorn
Mayer Manor Amsterdam
Droom van Zwolle in Zwolle
Do Spaces in Nijmegen
The Hoxton Hotel Amsterdam
Puur Kloosterhoeve in Harmelen
Fletcher Hotel Jan van Scorel in Schoorl
Conferentiehotel Landgoed Rhederoord in De Steeg
Theater de Flint in Amersfoort


Conferentiehotel Landgoed Rhederoord

Nieuwsflitsen:

The Manhattan Hotel en Worldhotel Bel Air worden beiden Marriott
Het Rotterdamse The Manhattan Hotel gaat vanaf 1 februari 2016 verder onder de naam Marriott Rotterdam. De samenwerking tussen The Manhattan Hotel en Marriott is gebaseerd op een franchise-overeenkomst. Het hotel houdt dezelfde eigenaar; ook het huidige management en personeelsbestand veranderen niet. Wel worden de internationale sales en marketingactiviteiten van het hotel straks door Marriott ondersteund en helpt de keten het hotel een aantal innovaties door te voeren om de klantbeleving naar een nog hoger niveau te tillen. Ook het Worldhotel Bel Air in Den Haag gaat met ingang van 2016 naar Marriott.

Opening vernieuwde Hotel De Bilderberg
Hotel De Bilderberg in Oosterbeek heeft een grootscheepse verbouwing ondergaan. In een tijdsbestek van vier maanden zijn nieuwe meeting ruimten en een nieuw restaurant gerealiseerd.Ook hebben de lobby en de bar een geheel nieuwe uitstraling gekregen die subtiel verwijzen naar de herkomst van het hotel.
 

Hotel The Hoxton opent in Amsterdam
Een primeur voor Nederland. Het eerste Hoxton hotel buiten Londen, opent op 6 juli 2015 zijn deuren op de Herengracht. Het hotel kenmerkt zich door een de no-nonsense mentaliteit.
De Amsterdamse vestiging bestaat uit vijf grachtenpanden. In 2006 werd het eerste Hoxton hotel in Shoreditch, Londen geopend. Het Hoxton kenmerkt zich door een no-nonsense mentaliteit en het ‘don’t piss anyone off’ beleid, zo meldt Hoxton zelf. Vanaf juli kunnen gasten in Amsterdam verblijven in een van de 111 kamers, verspreid over vijf verdiepingen. Bij het Hoxton kiezen gasten uit een van de vijf kamertypen: van de ‘Shoebox’ tot de ‘Roomy’, het ruimste kamertype.
Zakelijk;
Het hotel beschikt over ‘The Apartment’, een verzameling van vijf ruimtes en een centrale keuken met gevulde koelkast voor bezoekers. ‘Flexwerkers, creatievelingen en buren kunnen hier neerstrijken voor een zakelijke afspraak, kop koffie of brainstorm.’

Starwoood start verbouw Element Hotel Amsterdam
Starwood is aan het Gelderlandplein in Amsterdam gestart met de realisatie van het eerste ElementHotel in Nederland. Het hotel met 160 kamers komt in het bestaande kantoorcomplex De Velder, 8.800 vierkante meter, aan het Gelderlandplein. Eind 2015 zal het hotel, dat volgens de internationale Leed 4-Certified, duurzaamheidseisen wordt gebouwd, ‘handdoekgereed’ worden opgeleverd.
Bron nieuwsflitsen: Congreswereld
 

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek