meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

De slimste tools voor de secretaresse

De tijd dat de secretaresse zich fulltime bezighield met koffie halen en glimlachen ligt ver achter ons. Tegenwoordig is het beroep van secretaresse een veelzijdige functie waarin communicatievaardigheden, proactiviteit en planning- en organisatietalent hoog in het vaandel staan.

Secretaressen hebben het maar druk. Alle denkbare administratieve taken worden bij jou neergelegd. Jouw takenpakket is zeer uiteenlopend, van het bijhouden van de afsprakenagenda, het uittypen van verslagen en offertes, het notuleren van vergaderingen tot het organiseren van bijeenkomsten en congressen. Een leuk divers takenpakket waarbij je je nooit zult vervelen maar soms zal het je misschien wel eens te veel worden. Lees daarom dit artikel maar eens even goed door want er bestaan genoeg tools die jouw werk als secretaresse een stuk makkelijker kunnen maken! Op het gebied van event-management worden er steeds meer tools en apps uitgebracht die je helpen met plannen, informatie beschikbaar maken, interactie creëren tijdens presentaties en interactie met de deelnemers bevorderen. En aangezien we zowat zijn vergroeid met onze mobiele telefoon ligt het voor de hand om hier tijdens events gebruik van te maken. Als secretaresse kan je soms wel wat extra hulp gebruiken bij het plannen van een event of meeting. Daarom hebben wij een aantal tools voor je op een rijtje gezet die jou kunnen ondersteunen bij je dagelijkse werkzaamheden als secretaresse. Kijk je mee?

SlideDog: Al je presentaties, PDFs en Powerpoints op één plek.
Dé tool waarmee je al de belangrijke documenten voor je presentatie bij elkaar in een tool in een unieke speellijst. Zo hoeft niet iedereen mee te kijken op de desktop wanneer je die ene Powerpoint zoekt. Ideaal toch? 

Twoppy: Het duurzame programmaboekje.
Gebruik jij voor je evenement nog programmaboekjes? Beetje ouderwets, vind je niet? Gebruik de app Twoppy, die alle informatie rondom een evenement beschikbaar maakt via je smartphone. Het is gebruiksvriendelijk, snel en vooral duurzaam!

 

SocialOomph: Alle sociale platforms onder controle.
Tijdens het evenement zelf ben je druk met van alles en nog wat en heb je niet echt tijd om alle sociale media ook nog af en toe bij te werken. En dat terwijl live communicatie tijdens een evenement een geweldig middel is waar heel veel bereik Daarom is er SocialOomph, een tool die helpt.

Sendsteps: Interactieve, boeiende presentaties.
Interactieve presentaties laten een grotere indruk achter op de luisteraars. De app Sendsteps zorgt hiervoor waarbij de stem van het publiek heel belangrijk is. Daag het publiek uit met vragen of een quiz via een laptop, tablet of smartphone en iedereen kan gelijk het resultaat zien op het scherm. De ideale tool voor échte interactie met je publiek!

Social Wifi: Transformeer de gratis wifi tot een marketing tool.
Deze tool voorziet bezoekers van je event van gratis draadloos internet en maakt ondertussen reclame via social media en houdt gegevens van de bezoekers bij. Jij leert je doelgroep kennen, zij kunnen gebruik maken van gratis wifi!

SecretaresseSupport:
Kosteloos de juiste hotel- en vergaderlocatie vinden? Op zoek naar een locatie voor jouw zakelijke bijeenkomst? Plaats nu je locatieaanvraag en ontvang binnen de door jou opgegeven tijd passende aanbiedingen van diverse locaties in Nederland. Secretaresse Support biedt ruim 1000 locaties, zoals conferentielocaties, congreslocaties, trainingslocaties en vergaderlocaties. Professioneel en gratis advies. Deze tool scheelt je heel veel tijd, denk aan het zoeken van de locaties en het nabellen van de offertes.

Heb je nog niet genoeg van alle tools en apps? Download dan ‘The Event App Bible’, de zogenaamde event-app-bijbel waar je alles te weten kunt komen over de verschillende mobile event apps die er op dit moment op de markt zijn of binnenkort op de markt gaan komen!
(Tekst: meetings.nl Joyce Teunissen)


 

 

 

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek