meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

5 tips om de zomer op kantoor te overleven

De zomer komt er aan! Voor veel mensen hét moment om er lekker tussenuit te gaan voor wat vitamine D. Ben je al op vakantie geweest, ga je in het najaar nog of sla je dit jaar over? Dan breng je gewoon de zomer naar kantoor. Sta vroeg op, zodat je goed productief kunt zijn voordat het te warm wordt. 5 tips voor een zalige kantoorzomer.

1. Sta vroeg op
Leef met het licht. De zon komt in de zomer al vroeg op, dus kom lekker op tijd je bed uit. Misschien kun je in overleg je eigen tropenrooster creëren. Vroeg beginnen betekent vroeg naar huis – en vroeg naar huis betekent meer tijd om van de zon te genieten. Daarbij ben je ook productiever voordat de warmte echt binnenkomt.

2. Plan lichtere zomertaken in
In de zomer is het, normaal gesproken, een stuk stiller op kantoor. Dat maakt weer ruimte voor dingen die de rest van het jaar blijven liggen. Is het rustig? Neem op je gemak je mailbox onder handen, gooi oude papieren weg, breng het archief of je agenda op orde. Of maak de afdeling nóg gezelliger, bijvoorbeeld met wat planten of frisse posters aan de muur.

3. Neem de tijd voor buitenmomenten
Ga een rondje om of doe een boodschap. Even weggaan van je plek is goed is voor de creativiteit en zorgt dat je weer helemaal scherp bent als je terugkomt. Neem je hardloopschoenen mee en stap flink  door tijdens de wandeling. Dat kan natuurlijk ook samen met een collega. Organiseer bijvoorbeeld het projectoverleg in de buitenlucht. Zo combineer je het nuttige met het aangename.

4. Verwen je collega’s
Je bent vast niet de enige die de zomer doorwerkt. Maak het gezellig met de andere ‘overblijvers’. Neem eens een doos waterijsjes mee voor je collega’s om even af te koelen, zo kunnen jullie er allemaal weer tegen aan. Ook heb je dan een goed excuus om even bij te kletsen.

5. Maak je werk leuk
Maak er wat leuks van voor jezelf. Zet je favoriete zomerhitjes op, koel af met een fris voetenbadje en zet de airco een standje hoger. Kan dit niet bij jou op kantoor? Gelukkig heb je ook nog een pauze – en die is van jou.

(Bron: NBC Nieuwegein)
www.nbccongrescentrum.nl

 

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek