meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

What is new volgens meetings.nl

maand juni

Bij meetings.nl zijn er diverse nieuwe locaties aangemeld. Kijk snel bij de Top Deals en pak hier jouw voordeel mee. Bijvoorbeeld de voorjaarsactie bij Bilderberg Hotel de Keizerskroon, met een arrangement van Sisi. Een hele leuke actie is ook het scherpe vergaderarrangement bij Landgoedhotel Vennendal. Of wat dacht je van vergaderen bij ’t Paviljoen met een gratis lunchbreak in Ouwehands Dierenpark. Of de geweldige meerdaagse conferentie in Twente inclusief een huifkarrit bij Dinkler Prinz, vlakbij de Duitse grens. Ook bij Theater Orpheus - Apeldoorn is er lentevoordeel op zaalhuur in de maanden mei en juni.

Deze maand is er een koninklijke actie met Postillion Dordrecht, kijk maar eens!

Een aantal van de nieuwste aanmeldingen op meetings.nl zijn:

Theater de Flint Amersfoort
Golden Tulip Leiden Centre
Princess Hotel Oostergoo Grou
Landhuishotel Bloemenbeek De Lutte
Kasteel & Park Rosendael Rozendaal
Van der Valk Hotel Venlo
DeLaMar Theater Amsterdam
Business & Training Center Arnhem
Westerliefde Amsterdam


Landhuishotel Bloemenbeek De Lutte

Mercure Hotel Nieuwegein overgenomen door Fletcher Hotels
Het Mercure Hotel in Nieuwegein is overgenomen door Fletcher Hotels. De keten gaat het pand langs de A2 uitbreiden met vijftig kamers. Met de overname komt de teller van de hotelketen op 66 hotels. Het hotel in Nieuwegein is de tweede in de provincie. Fletcher had al een hotel in Soest. Het hoofdkantoor van Fletcher verhuist binnenkort van Vianen naar Nieuwegein.

Regardz sluit ook Berghotel aan bij Best Western
Regardz sluit naast het viersterren BEST WESTERN PLUS Rotterdam Airport Hotel nu ook het Amersfoortse Berghotel aan bij Best Western Hotels. Net als het hotel in Rotterdam valt het Berghotel onder het PLUS-label van Best Western Hotels en gaat het hotel verder onder de naam BEST WESTERN PLUS Berghotel Amersfoort.Het Berghotel is gevestigd in een voormalig kuuroord en straalt daardoor een bijzondere en nostalgische sfeer uit. Het hotel is op eigentijdse wijze ingericht en heeft 88 hotelkamers met een moderne inrichting, 16 multifunctionele vergaderzalen met een maximum capaciteit van 224m².

Amsterdam Marriott Hotel bestaat 40 jaar
Onlangs vierde het Amsterdamse Marriott Hotel haar 40-jarig bestaan in de vernieuwde ontmoetingsruimtes van het hotel. Tijdens het evenement, waar wordt stilgestaan bij de geschiedenis én de toekomst van het hotel, zullen de eerste twee design-hotelkamers worden onthuld. Piet Boon is verantwoordelijk voor het ontwerp en de herinrichting van de overige 394 hotelkamers. Met het oog op de toekomst zal naast design, ook technologie een belangrijke rol gaan spelen binnen het hotel. Via een speciale app kunnen hotelgasten straks gebruik maken van de roomservice. Ook kan de gast met de smartphone in- en uitchecken. Daarnaast heeft Apple Pay de toekomst binnen Marriott Hotel. Het simpel betalen met je mobiel wordt momenteel al in Amerika getest. Wanneer de Nederlandse Marriott Hotels hiermee gaan werken, is nog niet bekend.

The Manhattan Hotel wordt eerste Marriott in Rotterdam
Het prestigieuze Rotterdamse The Manhattan Hotel gaat vanaf 1 februari 2016 verder onder de naam Marriott Rotterdam. Het is lang geleden dat een hotelketen van deze omvang besloot zich in de havenstad te vestigen. De samenwerking tussen The Manhattan Hotel en Marriott is gebaseerd op een franchise-overeenkomst. Het hotel houdt dezelfde eigenaar; ook het huidige management en personeelsbestand veranderen niet. Wel worden de internationale sales en marketingactiviteiten van het hotel straks door Marriott ondersteund en helpt de keten het hotel een aantal innovaties door te voeren om de klantbeleving naar een nog hoger niveau te tillen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hotel/locatie nieuwsflitsen;

 

 

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek