meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

What is new volgens meetings.nl

maand april

Bij meetings.nl zijn er diverse nieuwe locaties aangemeld. Kijk snel bij de Top Deals en pak hier jouw voordeel mee. Bijvoorbeeld de voorjaarsactie bij Bilderberg Hotel de Keizerskroon, met een arrangement van Sisi. Een hele leuke actie is ook het scherpe vergaderarrangement bij Landgoedhotel Vennendal. Master It Training Rotterdam heeft een mooie korting voor jouw vergadering/training op hoog niveau met een prachtig uitzicht over Rotterdam. Of wat dacht je van vergaderen bij ’t Paviljoen met een gratis lunchbreak in Ouwehands Dierenpark. Of de geweldige meerdaagse conferentie in Twente inclusief een huifkarrit bij Dinkler Prinz, vlakbij de Duitse grens. 

Een aantal van de nieuwste aanmeldingen op meetings.nl:

Felix Meritis In De Steigers Amsterdam
Postillion Convention Centre WTC Rotterdam  (zie de foto op voorpagina)
Alexander Hotel Noordwijk
Fletcher Parkhotel Val Monte Berg en Dal
’t Zand Maarssen
Restaurant Vlaar ’s-Gravenland
Film Atelier Den Haag
Flexcentraal Bilthoven
De Nieuwe Liefde Amsterdam
De Winkel van Sinkel Utrecht
Postillion Hotel Dordrecht


Postillion Dordrecht

Hotel/locatie nieuwsflitsen;

Postillion Convention Centre WTC Rotterdam

Ontdek de vele mogelijkheden in het hart van Rotterdam! Midden in het zakelijke hart van Rotterdam bevindt zich de nieuwste aanwinst van Postillion Hotels: Postillion Convention Centre WTC Rotterdam (voorheen Congrescentrum BEURS-WTC Rotterdam). Met meer dan 30 verschillende zalen variërend van 10 tot 1000 personen, sfeer en inrichting biedt deze zevende vestiging een full service concept. Het is dè perfecte plek in Rotterdam om uw beurs, congres, meeting of evenement te organiseren of om te werken in het Business Point.

• 37 combineerbare ruimten met eigen ambiance voor 10 tot 1.000 personen
• Geschikte ruimte met daglicht voor congres, beurs, training, symposia, vergadering, feest of evenement
• Combinatie beurs - congres - evenement mogelijk op 1 locatie
• Schaalbaarheid van de locatie. Vrijwel alle zalen bevinden zich op dezelfde verdieping
• Plenaire zaal ligt centraal t.o.v. subzalen zelfs 10x 100
• Centrale ligging, goede bereikbaarheid en voldoende hotelkamers in directe omgeving
• Hoogst haalbare 5 hamer congres- & vergaderclassificatie en Green Key certificaat

Hotel De Bilderberg gaat voor beleving en huiselijkheid

Sfeervolle meeting ruimtes die voorzien zijn van de nieuwste technische snufjes en een kosmopolitische lounge en bar. Dat is het resultaat van een grootscheepse renovatie van Hotel De Bilderberg in Oosterbeek die op 1 juni wordt voltooid.Het hotel op de Veluwe speelt in op de nieuwe stijl van bijeenkomen die vraagt om beleving en huiselijkheid. De meeting ruimtes hebben elk een eigen look en feel, bieden inspiratie aan de gast en verwijzen subtiel naar de ‘heritage’ van het beroemde hotel waar ooit de eerste Bilderberg Conferentie plaatsvond.

nhow Amsterdam RAI hotel wordt het nieuwe ´headquarter´ hotel bij RAI
De Zuidas, gemeente Amsterdam en Amsterdam RAI hebben de winnaar van de tender voor het RAI hotel bekend gemaakt. Gekozen is voor NH Hotel Group met hun vernieuwende concept nhow. Het hotel wordt ontwikkeld door COD en is ontworpen door OMA, het bureau opgericht door Rem Koolhaas.

Met 650 kamers wordt nhow Amsterdam RAI het grootste hotel van de Benelux. Een nhow-hotel past zich 24/7 als een kameleon aan, aan het ‘nu’. Door baanbrekend design, een onderscheidende programmering en state-of-the-art faciliteiten is een verblijf in nhow een unieke beleving. Voor nhow Amsterdam RAI is het thema ‘On Air’ gekozen, waarmee de focus ligt op connectiviteit, innovatie en media in de breedste zin van het woord.

Maarten Markus, Managing Director van NH Hotel Group, ziet de komst van nhow Amsterdam RAI als een enorme aanwinst voor het meer dan 375 hotels tellende portfolio van de keten: “Met 650 kamers, 25 verdiepingen en een multimediastudio op 91 meter hoogte, zullen we samen met onze partners de Amsterdamse skyline verrijken. Na nhow Milaan, nhow Berlijn en nhow Rotterdam zal ook het iconische nhow Amsterdam RAI een hotspot zijn voor zowel zakelijke- als leisure gasten, waar uitmuntende gastvrijheid, verrassing en gastronomie dag en nacht ‘On Air’ zullen zijn.”
Bron nieuwsflitsen: Congreswereld

 

 

 

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek