meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

What is new volgens meetings.nl

maand maart

Bij meetings.nl zijn er diverse nieuwe locaties aangemeld. Kijk snel bij de Top Deals en pak hier jouw voordeel mee. Bijvoorbeeld de voorjaarsactie bij Bilderberg Kasteel Doorwerth. Een hele leuke actie is ook het scherpe 8-uurs vergaderarrangement bij het Postillion Dordrecht. Master It Training Rotterdam heeft een mooie korting voor jouw vergadering/training op hoog niveau met een prachtig uitzicht. Of wat dacht je van vergaderen aan zee in Noordwijk bij het Golden Tulip Noordwijk. Of de geweldige meerdaagse conferentie in Twente inclusief een huifkar-rit bij Dinkler Prinz. 

We organiseren iedere maand een geweldige nieuwsbriefactie. Deze maand is er de actie samen met het Carlton President Hotel Utrecht.
Een aantal van de nieuwste aanmeldingen op meetings.nl:

Mayer Manor Amsterdam
De Winkel van Sinkel Utrecht
Beachclub 't Gorsje Ouddorp
Van der Valk Ridderkerk 
Zalencentrum de Brug Reeuwijk
Loetje aan de Amstel Amstelveen


Mayer Manor Amsterdam

Hotel/locatie nieuwsflitsen:

Bilderberg Hotel de Keizerskroon in Apeldoorn is gekozen tot Bilderberg Hotel van het Jaar 2014.
Het team kreeg de onderscheiding tijdens een feestelijke bijeenkomst toegekend, vanwege het behalen van de hoogste scores op het gebied van financieel resultaat, gasttevredenheid en de betrokkenheid van de medewerkers. “Ons hotel heeft een Koninklijke allure door de historie en de ligging naast Paleis het Loo. Met een gepassioneerd en vakkundig team hebben we een prachtig resultaat bereikt. Dat is te danken aan ieders inzet en aan een uitstekende samenwerking. Mede daardoor beoordelen onze gasten ons met een 8,3 en hebben we een uitstekend financieel resultaat behaald”, aldus Carla Maessen, General Manager van Bilderberg Hotel de Keizerskroon.” De winnaar werd bekend gemaakt tijdens het jaarlijkse feest voor alle Bilderberg medewerkers in Bilderberg Hotel ’t Speulderbos in Garderen. “Wij zijn enorm trots op het team van de Keizerskroon. De medewerkers hebben het afgelopen jaar met passie en vakmanschap inhoud gegeven aan ons jaarthema “Persoonlijk” en streven elke dag opnieuw naar een glimlach op het gezicht van iedere gast.”, aldus Dries van der Vossen, Algemeen Directeur van Bilderberg.” 


Engels Rotterdam weer open na maanden van verbouwing

Een combinatie van Rotterdamse allure en nuchterheid, dát is Engels, gelegen in het Groot Handelsgebouw. Vandaag overhandigen VERMAAT en The Office Operators het iconische Engels terug aan de stad Rotterdam. Bar Brasserie Engels en meeting & conference center Engels zijn na maanden van verbouwing vanaf afgelopen vrijdag geopend voor het publiek.

Meeting & conference center Engels.
The place to meet Rotterdam, dat is het geheel gerenoveerde meeting & conference center Engels. Dé plek in Rotterdam om vergaderingen en meetings in alle vormen en maten te houden. De plaats waar Rotterdam elkaar ontmoet. Gelegen op de best denkbare locatie direct naast het geheel vernieuwde Centraal Station moet deze exclusieve plek weer de gastheer worden voor een keur aan presentaties, vergaderingen, congressen en partijen. Het nieuwe conference center beschikt over in totaal 19 zalen van boardrooms tot auditorium met ruimte van 6 tot 340 personen. In totaal heeft het Conference & Meeting Center zo’n 1.000 stoelen beschikbaar. Alle sfeervolle ruimtes in het historische pand het Groot Handelsgebouw zijn zo ingericht dat ze voldoen aan de hedendaagse wensen en eisen.

 


 

 

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek