meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

What is new volgens meetings.nl

maand februari

Bij meetings.nl zijn er diverse nieuwe locaties aangemeld. Kijk snel bij de Top Deals en pak hier jouw voordeel mee. Bijvoorbeeld verrassend vergaderen bij van der Valk Hoorn. Een hele leuke actie is ook het scherpe 8 uurs vergaderarrangement bij het Postillion Dordrecht of een last-minute vergaderarrangement bij van der Valk Hotel Tiel. Hotel Ernst Sillem Hoeve heeft een mooie winterkorting voor jouw vergadering. Of wat dacht je van vergaderen aan zee in Noordwijk bij het Golden Tulip Noordwijk. Of de “update jouw congres met een gratis optie” bij het Evoluon in Eindhoven.

We organiseren iedere maand een geweldige nieuwsbriefactie. Deze maand is er de actie samen met het Park Inn by Radisson Amsterdam Airport.
Een aantal van de nieuwste aanmeldingen op meetings.nl:

Vondelpark 3 Amsterdam
BMW Driving Experience Slotemakers Zandvoort
De Orangerie Zoelen
Orange 5 Den Haag
Strandpaviljoen Zuid Scheveningen
Hotel Het Raedthuys Sint Maartensdijk
De Goffert Nijmegen
De Waalse Kamer Amsterdam
De Federatie aan ’t IJ
Beurs van Berlage Amsterdam


Vondelpark3 Amsterdam
 

Televisieserie over de totstandkoming Corendon Vitality Hotel Amsterdam
Na maanden van bouwen is het zover: het duurzame, 263 kamers tellende Corendon Vitality Hotel Amsterdam heeft haar deuren voor het publiek geopend. Binnen twee jaar tijd is een incourant kantoorpand van 50 jaar oud totaal gestript, uitgebreid met etages en voorzien van volledig vernieuwde installaties. Een enorm project dat allemaal is vastgelegd door een cameraploeg. De televisieserie ‘Van Luchtkasteel tot Droomhotel’ volgt gedurende twee jaar de totstandkoming van het hotel; van de eerste tekeningen, de eerste paal, sluimerende conflicten met de buren, inspiratiereizen naar Turkije, het aannemen van personeel, de styling van de kamers, de aanleg van de hamam, het samenstellen van de menukaart tot de ontvangst van de eerste gasten.‘Van Luchtkasteel tot Droomhotel’ wordt wekelijks uitgezonden vanaf zaterdag 21 februari om 12.30 uur bij RTL4. De herhalingen zijn elke zondag om 14.30 uur bij RTL7.

Locatie de Veerensmederij van TeKa Groep
De Amersfoortse evenementenlocatie de Veerensmederij is in handen van TeKa Groep. Met de toevoeging van deze locatie beschikt TeKa Groep over een afwisselende combinatie van evenementenlocaties op de Wagenwerkplaats, het voormalige onderhoudsterrein van de spoorwegen. Timo Kruft, directeur van TeKa Groep: ‘Wij willen ons hier graag verder ontplooien en met de Veerensmederij kan dat. De locatie vult qua grootte precies de ruimte die nog bestond tussen enerzijds Het Oude Magazijn en het Centraal Ketelhuis en anderzijds De Rijtuigenloods.Rijksmonument de Veerensmederij beschikt over moderne faciliteiten en hedendaags comfort en heeft ruimte voor evenementen tot 450 gasten. Als congresruimte bedraagt de capaciteit 350 personen.
 

Steigenberger opent eerste InterCityHotel in Nederland
Steigenberger Hotel Group heeft het eerste InterCityHotel in Nederland geopend en heeft voor de lancering van het merk gekozen voor Enschede. 'De markt heeft behoefte aan meer stadshotels, compact, betaalbaar en gunstig gelegen midden in het centrum van de een stad', legt area general manager Nederland Erwin M. Bruyn de komst van de formule uit. Steigenberger richt zich hiermee op de zakelijke reiziger en toeristen die een bezoek brengen aan de stad. De komende jaren komen er meerdere vestigingen, met Rotterdam als tweede.

 

 

 

 

 

 


 

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek