meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

Kom vergaderen en daarna een High Tea

Park Inn by Radisson alweer 2 jaar in Nederland!

Sinds januari 2015 is het Park Inn by Radisson Amsterdam Airport alweer 2 jaar geopend. Dit jubileum wil Park Inn by Radisson graag vieren met alle opdrachtgevers van meetings.nl en daarom bieden ze iets extra’s aan. Kom vergaderen met minimaal 15 personen en geniet daarna van een High Tea met 2 personen.

“Geleidelijk hebben we ons die 2 jaar in de Nederlandse markt genesteld, en we blijven! Met onze 2 jaar zijn we nog steeds 1 van de nieuwste hotels rondom Schiphol met de meest moderne faciliteiten. We beschikken over 150 gloednieuwe kamers en 5 moderne, speelse en creatieve vergaderzalen. Alle zalen beschikken over de nieuwste AV apparatuur en veel daglicht!”

Het hotel is bijzonder makkelijk bereikbaar met auto, trein, bus en vliegtuig. Er is een gratis shuttle service aan van luchthaven/treinstation Schiphol. Het hotel is gelegen bij 2 grote snelwegen en er zijn 120 gratis parkeerplekken. Om het 2-jarig jubileum te vieren bieden we alle meetings.nl opdrachtgevers graag iets extra’s.

De actie voor het hele jaar is:
een GRATIS High Tea voor 2 personen per bevestigde reservering vanaf 15 personen. Deze High Tea is geldig vanaf nu voor alle reserveringen in 2015 en is te gebruiken tot en met 31-12-15. Boek nu een meeting!

Park Inn by Radisson Amsterdam Airport Schiphol
Beechavenue 142-160
1119 PR Schiphol-Rijk


 

 

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek