meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

Dag 2014 en plannen 2015 meetings.nl

Als we terugkijken naar 2014, zijn wij heel tevreden met een jaar waar een stijgende lijn goed te zien is. Steeds meer secretaresses en management ondersteuners weten de weg naar meetings.nl te vinden. Voor 2015 hebben we een aantal leuke ideeën op de agenda staan. We geven jullie graag alvast een tipje van de sluier.

Het afgelopen jaar zijn we erg druk geweest met het verbeteren van meetings.nl. We hebben een volledige nieuwe website gelanceerd en we hebben verschillende functionaliteiten gebruiksvriendelijker gemaakt voor zowel de aanvragers als de aangesloten locaties.Ook is het heel mooi om te zien dat er nog vaak verrassend wordt gereageerd op onze tool. “Wat scheelt het veel tijd” en “is de service kosteloos?” zijn veel gehoorde kreten. 

Nieuwe ideeën en uitdagingen
Voor het jaar 2015 hebben we als doel om te blijven verbeteren maar ook om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Vanaf februari zal een stagiaire ons team komen versterken. Jonge en nieuwe ideeën zijn altijd goed voor een bedrijf! Later dit jaar zouden we graag een Kennis Event willen organiseren in samenwerking met partners uit verschillende branches. Ook willen we dit jaar van start gaan met een loyaliteitsprogramma. Afhankelijk van het aantal geboekte meetings kun je straks gaan sparen voor vele leuke producten. 

De ideeën zijn er volop en we gaan al snel van start met alle voorbereidingen. Uiteraard is alle feedback altijd welkom. We horen heel graag wat onze klanten graag zouden horen en van ons willen zien. Wat vind jij bijvoorbeeld belangrijk tijdens het  bijwonen van een Event?

Heb je dus leuke tips en ideeën? We horen het heel graag! Stuur een mailtje naar info@meetings.nl

 

 

 

 

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek