meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

What is new volgens meetings.nl

December

Bij meetings.nl zijn er diverse nieuwe locaties aangemeld. Kijk snel bij de Top Deals en pak hier jouw voordeel mee. Bijvoorbeeld verrassend vergaderen bij van der Valk Hoorn. Een hele leuke actie is ook de najaarsactie bij het Bilderberg Kasteel in Doorwerth of een last-minute vergaderarrangement bij van der Valk Hotel Tiel. Hotel Ernst Sillem Hoeve heeft een mooie winterkorting voor jouw vergadering in december of januari. Of wat dacht je van de wereldse winterarrangementen bij de buitenkeuken van Conferentiehotel Kontakt Der Kontinenten?

We organiseren iedere maand een geweldige nieuwsbriefactie. Deze maand is er de actie; boek januari of februari jouw meeting en maak kans op de heerlijke Rituals handbalsem. 

Een aantal van de nieuwste aanmeldingen op meetings.nl:

De Hoefslag Bosch en Duin
Hotel Landgoed Ehzerwold Almen
Art’otel Amsterdam
Park Plaza Vondelpark Amsterdam
Park Plaza Victoria Amsterdam
Park Plaza Utrecht
Park Plaza Eindhoven
Park Plaza Amsterdam Airport
Het Koetshuis Rotterdam
Lariks Hoeve Leusden
Strandpaviljoen Club Zand Castricum
Apeldoorn Business Campus
Het Koetshuis Rotterdam
Boerderij Breevoort Hoogland

Park Plaza Vondelpark Amsterdam

nhow Rotterdam wint Best Hotel Design Award 2014

Het dit jaar geopende designhotel nhow Rotterdam heeft de felbegeerde ENTREE Hospitality & Style Award voor ‘Best Hotel Design 2014’ in ontvangst mogen nemen. De ENTREE Awards worden door een vakjury toegekend aan hotels en horecagelegenheden met een uitzonderlijk design, concept of service. In de categorie Best Hotel Design nam nhow Rotterdam het op tegen drie Amsterdamse hotels: Waldorf Astoria, Hotel De Hallen en het Brooklyn Hotel. Tijdens de uitreiking in Studio 21 in Hilversum kwam nhow Rotterdam als winnaar uit de bus en werd het hotel onder andere geprezen om de overweldigende architectuur van het gebouw, dat een essentieel onderdeel van het hoteldesign vormt. Het gebouw is leidend voor de totaalbeleving van het hotel dat zich hiermee op de designkaart van Nederland heeft gezet.
 

Grand Hotel Wientjes 85 jaar

Bilderberg Grand Hotel Wientjes bestaat deze maand 85 jaar. Sinds 1929 is het oude Burgemeestershuis aan de Stationsstraat in gebruik als hotel. In 1992 heeft de derde generatie van de familie Wientjes het hotel aan Bilderberg verkocht. In de afgelopen periode is de voorkant van het hotel flink onderhanden genomen en is de binnenkant van het hotel grondig gerenoveerd. Ruim 85 jaar ervaring in een prachtig nieuwe jas van nu. ”We zetten het getal 85 centraal. Zo is er een special overnachtingsarrangement voor € 85,- inclusief een driegangendiner en voor de zakelijke markt is er een 12-uur arrangement samengesteld voor € 85”, aldus Harro Menkhorst, General Manager.

Starwood brengt Element naar Amsterdam

Het tweede short stay Element hotel van Europa komt in Amsterdam aan het Gelderlandplein en opent in 2015. Al tijden staat de hotelgroep op drie Nederlandse hotels, met de Luxury Collections Pullitzer in Amsterdam en Des Indes in Den Haag en het Sheraton Schiphol. Daar komen nu dus twee hotels in Amsterdam bij: W en het in 2008 gelanceerde Element. Het hotel beschikt over een 24-uurs fitnesscentrum, twee flexibele vergaderruimtes en een 'all-day dining' restaurant en bar. Ook komt er Restore, een gourmetwinkel die dag en nacht open is en van alles verkoopt voor het bereiden van een maaltijd op de kamer. Naast gratis wifi hebben gasten een 24-uurs wasserette met wasmachines en drogers tot hun beschikking en kunnen gasten fietsen huren.

Nieuwe kamers voor Worldhotel Grand Winston

Het stijlvolle Worldhotel Grand Winston is gestart met een complete renovatie van haar hotelkamers. De eerste twee verdiepingen zijn opgeleverd en met enthousiasme ontvangen door de eerste hotelgasten. De eerste lichting nieuwe kamers beschikt over nieuwe bedden, hoogwaardige matrassen, een nieuwe kastenwand met extra opbergruimte en een trendy diagonaal oversized bureaublad. Het hotel denkt in de winterperiode de volgende serie kamers te renoveren.
(Bron: Congreswereld)

 

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek