meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

What is new volgens meetings.nl

maand november

Bij meetings.nl zijn er diverse nieuwe locaties aangemeld. Kijk snel bij de Top Deals en pak hier jouw voordeel mee. Bijvoorbeeld inspirerend vergaderen bij de Efteling. Een hele leuke actie is ook de najaarsactie bij het Bilderberg Kasteel in Doorwerth of een last-minute vergaderarrangement bij van der Valk Hotel Tiel. Hotel Ernst Sillem Hoeve heeft een mooie winterkorting voor jouw vergadering in december of  januari. Of wat dacht je van de wereldse winterarrangementen bij de buitenkeuken van Conferentiehotel Kontakt Der Kontinenten?

We organiseren iedere maand een geweldige nieuwsbriefactie. Deze maand hebben we een mooie actie met NH Hotels.

Een aantal van de nieuwste aanmeldingen op meetings.nl:

NBC Congrescentrum Nieuwegein
Aviodrome Lelystad
Event Center Beekse Bergen
1931 Den Bosch
Conferentiehotel Kapellerput Heeze
Umai Alphen aan den Rijn
Hofclub Woerden
Van der Valk Hotel Houten
De Vergaderie Arnhem
Room Mate Aitana Amsterdam
Tussen Kaag en Braassem Nieuwe Wetering


Aviodrome Lelystad

Ramada Apollo Amsterdam krijgt hoogste schaatsbaan

Op 85 meter hoogte opent Ramada Apollo Amsterdam 6 december de hoogste schaatsbaan van Amsterdam. De nieuwste winterattractie is de opvolger van het succesvolle zomerconcept Triple DDD: Drink, Dine & Dance van het exclusieve Floor17 Rooftop Terrace. Boudewijn Martens, Hotel Manager van Ramada Apollo Amsterdam Centre: “Na de fantastische opening afgelopen zomer namen we ons voor om in de winter geen afscheid te nemen van het dakterras. Wij zoeken non-stop naar grensverleggende activiteiten om onze food & beverage concepten verder uit te rollen. Met de Rooftop Terrace Winter editie en schaatsbaan van 75m2 kunnen we onze gasten verzekeren van een sfeervolle wintertijd op een megahoogte in Amsterdam.”

Grootste lege kantoor van Amsterdam wordt hotel

Het grootste leegstaande kantoor van Amsterdam heeft na bijna vier jaar een nieuwe bestemming. In het oude KPN-hoofdkantoor in Sloterdijk, The Dam, komt een vier sterren conferentiehotel met 478 kamers en zo'n 4000 vierkante meter aan congreszalen. De Israëlische ontwikkelaar en investeerder Omnam Investment Group kocht het gebouw van het Duitse fonds Europe 1. De Rezidor Hotel Group gaat het hotel exploiteren. Het verbouwingswerk begint volgende week. Ontwerper Marcel Wanders (designbureau Moooi) heeft getekend voor de inrichting.

Regardz en Notuleerservice Nederland sluiten partnerovereenkomst

Regardz Hospitality Group B.V. en Notuleerservice Nederland slaan de handen ineen om effectief en efficiënt vergaderen in Nederland te optimaliseren. Met Notuleerservice Nederland haalt Regardz dé vakspecialist in schriftelijke verslaglegging in huis. Regardz is pionier en marktleider op het gebied van zakelijke ontmoetingen en bijeenkomsten. Regardz gaat verder dan alleen het verzorgen van vergaderlocaties en biedt faciliteiten, services en diensten aan om slimmer te vergaderen. Het is dan ook een logisch gevolg dat beide, ISO-gecertificeerde, bedrijven elkaar hierin hebben gevonden. 
Vanaf heden kan iedereen die een locatie of een ruimte zoekt, gebruik maken van professionele, schriftelijke vastlegging tijdens de bijeenkomst. Dit is eenvoudig te reserveren via het online boekingssysteem van Regardz of wanneer men telefonisch een reservering maakt. Met deze samenwerking maakt Regardz het mogelijk dat zij altijd een deskundige, onafhankelijke notulist beschikbaar heeft. Daarnaast is het nu ook mogelijk om een bijeenkomst digitaal vast te laten leggen bij Regardz, waarna het beeldfragment zo nodig alsnog schriftelijk uitgewerkt wordt. “Feitelijk zijn beide bedrijven actief in dezelfde business en de producten en diensten zijn complementair. Daarom geloven we allebei heel sterk in de synergie van een nauwe samenwerking,” aldus Luc van Bussel, 

Bron: Congreswereld

 

 

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek