meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

Lekker!

oktober

Recept voor deze quiche met paddenstoelen, champignons en een beetje rucola!

Ingrediënten

5 plakjes bladerdeeg voor hartige taart
250 gr kastanjechampignons, in plakjes
250 gr paddenstoelen naar keuze, in stukjes
75 gr Gruyere kaas, geraspt
1 eetlepel paneermeel
3 bosuitjes
1 theelepel  tijm
3 eieren
150 ml slagroom
1 handje rucola
Boter om in te vetten
1 eetlepel olijfolie
peper en zout

Bereiding

Laat de velletjes deeg ontdooien. Verhit ondertussen de olie in de pan en bak de champignons 5 min op middelhoog vuur. Voeg de paddenstoelen toe en bak nog een paar minuten totdat ze wat zijn geslonken en het vocht grotendeels verdwenen is.Hak de bosui in ringetjes en bak nog een minuutje mee met de paddenstoelen en champignons. Breng op smaak met tijm en een snuf peper en zout. Vet de goed quichevorm in met boter. Bekleed de vorm met de velletjes deeg en maak de naden goed aan elkaar vast. Prik met een vork wat gaatjes in het deeg en bestooi met paneermeel. Laat het paddenstoelenmengsel uitlekken op keukenpapier en doe daarna in de quichevorm. Klop de eieren, slagroom en kaas door elkaar. Giet het mengsel over de paddenstoelen en verdeel alles mooi.

Zet de quiche ongeveer 35 min in de oven. Controleer of hij goed gaar is. Serveer met een handje rucola in het midden.(40 min. + 35 min.oventijd - 4 personen)
Eet smakelijk!

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek